sunnuntai 15. lokakuuta 2017

Viisivuotias viiksivallu ja kissakamut

Onnea viisivuotiaalle!

Usko on syntynyt lokauussa, päivämäärää ei ollut tiedossa niin päätin, että se on 10.10. Musti ja Mirri -eläinkaupasta tuli viesti, että synttärilahja on noudettavissa. Herrrkkunamipussi korkattiin heti. Namskis.
Kyllä tämä on kiva kaveri. Kuuntelee kiltisti niin ettei mun tarvitse seinille jutella. Viiksivalluksi otsikossa nimitin koska viiksensä ovat tosi pitkät ja komeat. Vähän säikky koville äänille Usko on ja koko tämä vuosi onkin ollut koettelemusta kun taloyhtiö remontoi huoneistoja sitä mukaa kun niitä vapautuu. Siis koko ajan porataan ja paukutellaan.

Kaikki mikä on mun täytyy kuitenkin merkata kissan tarkastamiksi. Viimeisin pöytäliina pingotuksessa:

"Nuppineulahäkissä!


"Ai, ei saa olla vai?"


"Noh, kai täst sit täytyy poistua."


Mä kävin Kassulassa kylässä kun hain sieltä lankoja parempaan käyttöön. Oli tosi kiva nähdä Kassu ja Keke kotioloissaan. Nämähän ovat meidän saarikissakamut.

Tässä menossa saareen Mersulla ja Toyotalla;)


Tietysti otin kuvia kissoista mutta ei nyt oikein onnistuneet. Kassulan tarinoita -blogista tai FB:sta näette hyviä kuvia ja kivoja tarinoita kissojen elämästä.

Kassu


Keke


Tuliaisiksi vein valkoisen neuleliinan ja pihlajanmarjahyytelöä.


Lankoja tuli banaanlaatikoissa ja yhden Usko sai revittäväkseen. Se tykkää pahvilaatikoita hampaillaan repiä. Jostain luin, että se oli hampaiden hoitoa.

Ensin laatikko piti koemaata ja venytellä mahtuuko tähän.


Pari päivää kävin syöttämässä Villen kissavanhus Emppua. Palkkio oli herrrkullinen! Kiitos!
 

Eilen, lauantaina, olin Tallinnassa Virpin ja Erjan kanssa. Paluumatkalla tapahtui "Oletko Kristiina?"  Juu, olen. "Sun blogia on kiva lukea" ynnä muuta. Kiva oli tavata blogilukija, *vilkutus* ja kiitos kehuista.

KS

5 kommenttia:

  1. Onpas Kassulla mainio ilme ja Usko mittaa laatikon joka sivun. :)

    VastaaPoista
  2. Upeita kuvia. Onnittelut viiksivallulle :D

    VastaaPoista
  3. Uskolle synttärisilitykset täältäkin! :)
    Olet sinä aikaansaava ihminen, taas olit ehtinyt käydä vaikka missä ja kertoakin niistä täällä edellisen käyntini jälkeen. :O Minä ihan hengästyin jo, kun päällisin puolin ne kuin ja kuvat katselin. :)

    VastaaPoista
  4. Onnea Uskolle! Hirmu hyviä kuvia Uskosta, varsinkin noi neuleliinakuvat, hihhihhii! Ja kauniita liinoja, jälleen. Todella herkullisen näköistä suklaata, lurps!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.