lauantai 28. huhtikuuta 2012

Luxus-lankaa

Perjantaina iltamyöhällä hain Villen lentokentältä. Hyvä kun menin hakemaan sillä koneita oli saapunut paljon ja taksijono oli jo kolmessa rivissä! Siinä meni monella tovi jos toinenkin kyytiä odotellessa.
Matkalaukuista purkautui paljon vaatetta mitä Ville oli itselleen ostanut. Eikö mulle ole mitään? Noh, tulihan se sieltä, ruskea paperipussi:
 

Sisältönä oli 350 grammaa lankaa ja katsokaas millaista lankaa:
 

Perun Andeilla, alpakan kotisijoilla, 4010 metrin korkeudessa kyläläiset ovat nämä käsinkehränneet! Ovat ihan luomua, ja kasvivärjättyjä. Hinta tanskalaisessa kaikentavarankaupassa oli vain 30 DKK eli 4 euroa, Sostrene Grene, Alpaca Uld.

Kuvausassarina Emppu. Oikein hävettää tuo eilinen sotkukirjoitus mutta olkoot se muistona ja muistutuksena itselleni, että myyntimiehet on koulutettu myymään vaikka oma äitinsä!
Viime viikolla menin ostamaan nettitikkua ja tulin kaupasta ulos mukanani Samsung Galaxy tablettilaite. Tarkoitus on, että voisin kesälläkin päivittää lukijoille kuulumisia, ja ehkä jonkun kuvankin laittaa näytille. Vaan en kyllä tuolla muuten niin kätevällä laitteella blogitekstiä pysty asiallisesti tuottamaan. Menen siis hankkimaan sen nettitikun.

KS

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.