maanantai 30. toukokuuta 2005

. . . lankaa . . . lankaa . . .


Jaa, että sanoinko jossain joskus, että en ole lankahamsteri?! Nöyränä perun puheeni.
Satuin perjantaina todellisen lankahamsterin poistomyyntiin. Kerä kuin kerä 1 euro. Ostin omenanvihreätä Maxia 8 kerää ja valkoista sinipilkullista Bambinoa 13 kerää, pussissa nyt sattui olemaan tämä määrä.
Maxista on hyvää vauhtia valmistumassa jakku itselle. Bambinosta on melkein valmis vauvan perinteinen myssy. Noin monesta kerästä taitaa tulla yks ja kaks vauvaneuletta.

Sunnuntaina eksyin Hietsun kirppikselle. Sieltä tarttui mukaan viidellä eurolla pussi, jossa oli:
2 kerää vaalean ruskeaa Alpakkaa, punainen ja oranssi Merino kerä, 1 tummanruskea Isoveli, Floricaa beige, sininen ja epämääräisen sammalenvihreä. Oli siis edullinen pussi laatulankoja.

Tänään käväisin vielä siellä poistomyynnissä hakemassa Neulomo-ystävälle Jumboa. Itselle kummasti kassiin eksyi 10 kerää vaaleanruskeata Isoveljeä,  6 kerää valkoista Kid Mohairia (sitä on jo ennestään kotona, tosin varattuna tilaustyöhön) ja Merinoa 3 oranssia + 3 vihreätä.
Merinoista ajattelin tehdä Taralle muumipuseron vaikka värit nyt on vähän oudot mutta edullisesti ei voi vaatia just haluamaansa väriä.
Alpakat jalostuvat varastossani olevien harmaiden kerien kanssa ilmeisesti kämmekkäiksi tms. Floricoistahan voi tehdä vaikka pipoja pukinkonttiin ja Isoveljestä vaikkapa palmikkopuseron.

Että tällä tavalla hamstereita syntyy ihan salaa ja vahingossa.

NovitaNeulomossa on käyty keskustelua Woolin muuttumisesta tavalliseksi villaksi. On valitettu uuden laatua ja kehuttu vanhaa merinovillaista. Nyt kun minulla on tässä ollut sokkotestissä uusi villa-Wool, vanhat merinoiset Wool, Bambino ja Merino niin kyllä sormituntuma erottaa uuden Woolin. Pehmeintä näistä tuntuu olevan Merino, joka taitaa olla Woolin edeltäjä ja on aivan aavistuksen paksumpaa kuin Wool.

Olisi ollut herkullista nyt saada kuva kun kerrankin tässä huushollissa on kasa lankaa, ja vielä tuo 2 kilon keko Jumboa, joka odottaa postitusta.

KS

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.