maanantai 9. huhtikuuta 2007

Kateliina




Silloin tällöin vanhoihin kirjoituksiin tulee kommentteja.
Nyt oli ´Historian havinoita´ kommentoitu. On mukava huomata, että blogista luetaan muutakin kuin vain pikaisesti viimeisin kirjoitus. Kommentoija mietti huomataanko vanhojen kirjoitusten kommentit. Kyllä, kaikista kommenteista tulee ilmoitus, ainakin tässä Vuodatuksen blogisysteemissä.

Aika monessa blogissa on mainittu kävijälaskurista "hävinneen" kävijöitä. Niin minullakin, noin -4000. Maaliskuun viimeinen päivä olen merkinnyt muistiin luvun 66152 ja nyt lukema on 61720. Outoa.


Vaihteeksi olen saanut jotain valmiiksikin:


Piko-systerille synttärilahjaksi 7 kpl kateliinoja ja yhden perhosen pöydän koristeeksi.  Tarkoitus oli tehdä 8 liinaa mutta kun punnitsin loppulangan, totesin sitä olevan just just ehkä riittävästi niin enpä sitten enää viitsinyt aloittaa uutta liinaa.


Virkkasin tällaista torstaina neuletapaamisessa ja muutama kysyi: "mikä on kateliina?". No, sellainen laitetaan kattauksessa lautasten väliin, esim. keitto- ja pääruokalautasen välissä. Niitä on myös käytetty lautasten välissä kaapissa etteivät arvokkaat posliinit naarmuunnu päällekkäin ollessaan. Näitä arkisempia voi tietysti käyttää tablettinakin.




Lanka: Novita Kotiväki ja Gold
Koukku: 2.0
Ohje: TeSa / Novita-klubilaisten omat ohjeet, perhonen: Orvokki





KS


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.