sunnuntai 30. syyskuuta 2007

Sypressi





Lauantain lankakauppakierroksella Marian kanssa kävimme myös Sypressissä. Siellä oli nyt saatu laitettua langoille lisätilaa ja niinpä nappasin sieltäkin muutaman kuvan ihailtavaksenne.

Myymälä sijaitsee aivan Helsingin keskustassa, Kiseleffin talossa. Jos jotain erikoisempaa tuliaista etsit, niin talossa kannattaa käydä.

Uudet lankahyllyt



Sypressi on aika pienessä tilassa mutta lankoja on paljon ja monia merkkejä, joita kaikkia en edes muista, kuvista toivottavasti näkee, että valikoimaa riittää moneen makuun ja tarpeeseen.
Mainitaan nyt vaikka Pirkka-langat, Maija ja Janne, käsinvärjättyä kotimaista villalankaa, Zitron, ym. ym. Täälläkin oli aivan uutta Rosarios 4 tehtaan Sole Latte -maitolankaa sekä Bouquet-puuvillalankaa pätkävärjättynä ja yksivärisenä.

Tarjouskoreissa oli nyt ainakin Maijaa.


Sypressissä on myös paljon neuleita ja kauniisti kirjailtuja jakkuja, sokeiden kutomia villasukkia (*vink* jos et itse osaa/jaksa). Nappeja ja puikkoja, tietysti.




Myymälän maskottina on aina ollut hauska The Apina. Nyt se on saanut uusia kavereita. Ei, ne eivät ole myytävänä;)



Myymälä on avoinna ma-pe 10-18, la 10-16
puh. 09-625 645

Totean jälleen kerran väärinkäsitysten välttämiseksi, että tämä ei ole mainos, vaan ihan neulojien iloksi lankakaupoista raportoin.

Täältä matkamme jatkui sitten kahville, josta jo edellisessä kirjoituksessa mainitsin, ja sitten kotiin ja aloitinkin jo kauluksen neulomista huiviini.

KS



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.