sunnuntai 8. helmikuuta 2009

Arvonta suoritettuVastauksia tuli 75! Siirsin kommentit tietojenkäsittelyyn ja tietäväinen tietokone numeroi ne. Arvonnan suoritti Random Numer Generator annettuilla 1-75 numeroilla.

64 18 23

Random numbers generated Feb 8 2009 at 20:1:49 by www.psychicscience.org.


Taulukosta kopio:
        18  Maj
        23  JaanaM
        64  Meg

VOITTAJAT OVAT:
  1. Numero 64 MEG, bambupuikot ja PuikkoPiika

  2. Numero18 MAJ, kerroslaskuripkk ja PuikkoPiika

  3. Numero 23 JAANAM, PuikkoPiikaOnnea voittajlle!

Palkinnot postitetaan heti, kun olen saanut osoitteet.Vastauksista tietäväinen tietokone poimi seuraavanlaista tietoa:

Lankavalmistajia mainittiin 19, joista odotetusti eniten Novita, jonka saatavuus on hyvä Hangosta Utsjoelle.  Drops on hyvänä kakkosena monipuolisella lanka- ja värivalikoimallaan. Yllättäjä oli Pirtin kehräämö, Norosta pidetään mutta kallis hinta rajoittaa sen käyttöä. Sandnäsilla ja Gjestalilla on hyviä peruslankoja ja värejä.

Regia, OnLine, Opal, Austerman: ohuet sukkalangat ovat suosiossa.

Lankoja mainittiin 26, Novitan langoista Nalle ja 7V ovat tietysti suosikkeja mutta myös Wool mainittiin suosikiksi ja yleislangaksi.

Poimintoja kommenteista:


  • Jotenkin oon tosi ihastunut Novita Wooliin. Se tuntuu niin mukavan pehmeältä Nalleen ja Seiskaveikkaan verrattuna, muttei sitten taas ole niin mahdottoman ohutta. Kiva peruslanka!


  • Minä olen hyvin Novitoilla pärjännyt, sen mitä olen tehnyt. Virkatessa vannoin Tennesseen nimeen, se taipuu yllättävän moneen käyttöön. Nyt kun neulon enemmän, olen alkanut katsella muihin merkkeihin päin. Mutta Woolilla lienee edelleen eniten käyttöä, lasten vaatteisiin ja asusteisiin aikuisillekin.       


  • Suosikkilanka on Wool, Nalle, Maija ja Sisu. (jos noista pitäisi valita niin ehkä toi Wool) Maijassa ja Sisussa värit ovat paremmat. Lisäki tykkään Noron langoista ovat vaan turhan kalliita.


  • Gjestalin Nagano, siitä saa mitä vaan, kestää pesua ja käyttöä, vaikka on 100% villaa.


  • Dropsin ja Sandesin langat on mun mielestä hinta/laatu-suhteeltaan hyviä, ja valtavan hyvillä värikartoilla varustettuja.... että niitä mä suosittelisin varsinkin isompiin töihin...


  • Nyt tietty ihastuin niihin Kauhavan Kangas-Aitan teettämiin lankoihin. Sieltä haen ainakin puserolangat ittelleni, jahka joskus saan entiset kudottua.Lankalaatuja mainittiin 9, joista merinovilla, alpakka ja hahtuva esiintyi 3 kertaa. Alpakka mitä ilmeisimmin on nostamassa suosiotaan.

Ohuet langat ovat suositumpia kuin paksut, itseraidoittuvat langat saivat yhden ehdottoman "EI" maininnan. Toinen sellainen tulee myös minulta;)


Tilastoa, joka ei ole aukoton. Tietokonehan kertoo vain sen mitä siltä osataan kysyä;). Luku tarkoittaa, että sana esiintyi suunnilleen X-kertaa vastauksissa.

Valmistajat:

Novita 50, Drops 13, Pirtin kehräämö 5, Noro 4, Sandnäs 3, Gjestal 3, Regia 3, OnLine 2, Araucania 2, Austermann 1, Katia 1, Jaeger 1, Rowan 1, Cascade 1, Sirdar 1, Cherry Tree 1, Wendy 1, Opal 1, Kauhavan kangas-aitta 1.

Langat:

Nalle 31, 7V noin 20, Wool 8, Tennessee 7, Aino 3, Isoveli 2, Teddy 3, Kotiväki 2, Mambo 1, Samos 1, Step 4, Maija 3, Sisu 3, Smart 1, Jytte 1, Mandarin Petit 1, Primavera 1, Fabel 1, Lanett 1, Silja 1, Kamena 1, Fortissima 1, Nagano 1, Kitten Mohair 1.

Lankalaadut:

merinovilla 3, hahtuva 3, alpakka 3, vironvilla 1, silkki 1, pellava 1, karstalanka 1, kampalanka 1, angora 1.KIITOS kaikille vastanneille ja kiitos kun käytte lukemassa blogiani.Kristiina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.