perjantai 17. huhtikuuta 2009

Elämäni korukaupat!
Olipas mukava ostospäivä: vaihdoin läjän koruja!

Paikallislehdessä näin ilmoituksen, että kullan hinta on korkealla ja romukulta kannattaa myydä. Niinpä keräsin korulippaani pohjalta kaikenlaista tarpeetonta kultakorua: poikki mennyt ketju, toimenton rintaneula, käyttämättömät korvikset, halonhakkuussa litistynyt sormus ym. ym. Romukullasta ei makseta rahaa vaan kaupasta saa sen arvolla valita haluamansa tuotteen.

Menin Itäkeskukseen enkä löytänyt ilmoituksessa mainittua osoitetta pikku-Bulevardi mutta koska niillä main oli vain yksi kultaliike, menin sisään ja kysyin rohkeasti: onko tämä nyt tämä liike, joka mainostaa ostavansa romukullat? Kyllä, se oli juuri se Timanttiset - Kultakello kauppa.

Jätin koruni kauppaan punnittaviksi ja kiertelin hetken kauppakesusta. Palasin kultakauppaan ja romuni oli punnittu. Myyjä sanoi summan, jota en oikein ensikuulemalta ymmärtänyt, tai kuulinko väärin, joten pyysin häntä toistamaan summan: 112 euroa! Huh huh. Juu, kyllä se summa piti paikkansa. Enkä valittanut vaan hymyssäsuin siirryin Kalevala Koru laatikostoille.

Valitsin ensin pari sormusta:

Karjaan sormus nimettömään ja Karelia-malliston sormus pikkurilliin. Karelia on sarja, jota valmistetaan vain Timattiset-ketjua varten.

Karelia   /   Karjaa
Seuraavaksi korvikset, Karelia
Ja lopuksi rintarossi Suotniemen solki. Tätä voin käyttää vaikka huivien kiinnittämiseen.
Tässä vaiheessa lasku meni jo hieman maksamisen puolelle mutta tämä oli erittäin edullinen ja mieluisa oravannahkakauppa vaihtaa kultaa pronssiin.

Lahjakortti tuolle summalle olisi myös ollut mahdollisuus saada mutta oli se kiva käyttää "raha" heti ja kerralla: hetki Kroisoksena;)

KS

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.