lauantai 1. elokuuta 2009

Palmikkokämmekkäät Brego


Tuttavani tilasi kämmekkäät. Löysin kivan näköiset palmikkokämmekkäät Ullasta, 03/07.

Neuloin ohjeen mukaan, neuloin ja ihmettelin. Noh, neuloin edelleen. Kun kämmekäs oli valmis, tai siis peukku puuttui vielä, niin olipas oudosti liian pitkä, peukalo alkoi varmasti väärästä kohdasta. Ja sekä sormi- että rannereuna rullaantuivat ikävästi.

Katsoin ohjeen kuvaa ja kyllä se peukalo siinä alkaa selvästi ylempää kuin mitä olin tehnyt. Mutta kun käsketään neuloa 4 x-laista kerrosta ennen peukalokiilan aloitusta niin eihän sellaisia kerroksia voi neuloa keskelle palmikkokuviota?

Aloitin uuden kämmekkään, muutin kämmen- tai kämmenselkäpuolen nurjan neuleen helmineuleeksi, toinen puoli on ohjeen mukaista ribbiä kierretyllä oikealla silmukalla, aloitin peukun myöhemmin, pari kerrosta resoria sormireunaan ja sen semmoista. Sain lopulta aikaiseksi kauniit kämmekkäät joista myös tilaaja tykkäsi.Lanka: Smart, 60 grammaa

Puikko: Addipyörö 3.5

Ohje: Ulla 03/07 sovellettuna

Ensimmäinen hutikämmekäs tässä reunassa

Tässä reunassa on toinen, soveltaen neulottu kämmekäs


Kämmekkäiden saajan kynsissä sattui olemaan samansävyistä kynsilakkaa! Langan värin olin saanut vapaasti valita ja näköjään osuin oikeaan.
Huom: kuvat saattavat olla oudosti, ehkä, en ole paikalla tarkistamassa kuinka ne nyt, kirjoituksen tultua julki, näkyvät.

KS

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.