tiistai 20. lokakuuta 2009

Maailma muuttuu mutta The Beatles on ja pysyy
Eilen menin kaupunkiin varta vasten ostamaan tämän, josta olen pitkään haaveillut.Ei varmaan tarvitse kertoakaan mutta kerron kuitenkin: Tämä On Ihana!

Laitan tähän vähän huopaa pehmikkeeksi ja sitten sinne tulee mun tärkeät neuletilpehöörit. Se on sitten tuossa neulontapöydällä aina esillä ja käsillä.
Minulla on nytkin oikein kaunis peltirasia neuletarvikkeille mutta se saa nyt väistyä johonkin muuhun tarkoitukseen. Rasioita on muutenkin vähän siellä ja täällä, ne on vähän sellainen "heikkous" mihinkä silloin tällöin sorrun. Esim. Hakaniemen hallin 2. kerroksessa on ihana puoti,  Yhtä juhlaa, jossa on paljon kauniita rasioita. Beatles rasian ostin Kellopelistä.

Siitä tulikin aasinsilta joululahjavinkkiini: Osta neulojaystävälle tällainen kiva, hänen näköinen rasia. Lisäksi muutama kiva magneetti ja askartele söpö viivain. Näistä muodostuu kätevä neuleohjeen pidin. Eihän tietenkään kokonaista lehteä tämmönen pitele, mutta paperikopiolle on oikein mainio. Rasian kannen pidän auki laittamalla taakse esim. virkkuukoukun pöngäksi. Jos lahjabudjetti antaa myöten, niin rasiaanhan voi vielä kerätä jotain pientä tarviketta tai sen maailman ihanimman lankakerän, tai lahjakortin lankakauppaan.
Ennestäänhän minulla on silmälasikotelo ja tupakkarasia. Ne on ostettu Day´stä. (Nyt siellä ei näitä ole enää.)


KS


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.