lauantai 20. maaliskuuta 2010

Myssyjä HUS:illeOgelin LankaMaailma Nordian neuletapaamisessa oli taas paljon neulojia. Monen moni blogituttu sai nyt kasvot, jee, oli kiva tavata livenä *vilkutus*. Ja Vee oli myös taksipalvelulla tullut paikalle. Saimme puhuttua hänet yli: ei ostanut sitä lankaa mikä ei niin kovasti kiljunut päästä täyttämään Veen lanka-arkkua.

Myssyjä sain ISON kasan:
LEA P:ltä neljä myssyä, joista yksi on neulottu, yksi on Minttu-myssy MammaMyyn ohjeella ja pari perusmyssyä rimpsureunalla.
ANITTALTA yhteensä 16 myssyä perusmallilla. On tainnut Priiman lahjoituslangat saada kyytiä;)

Tämän ensimmäisen myssynsä OUTI H antoi jo alkuviikolla kun vein hänelle Vihreän Vyyhdin lahjoituslankoja. Lisää myssyjä on siis tiedossa.
Nämä kauniit myssyt on Sanna vastaanottanut. Sannan sanoin:

"Jutta ei osaa itse virkata taikka neuloa, joten hänkin osallistui värväämällä työkaverinsa mukaan kampanjaan. Susannalla onkin sitten koukut sauhunneet, siitä tuloksena nämä neljä hienoa myssyä."


KIITOS näistä myssyistä: LeaP, Anitta, OutiH, Jutta ja Susanna!Susun Silmukoista voit käydä katsomassa heidän mahtavan viikkosaaliinsa ja huomata, että Turun Sanomissa on ollut (heistä) myssyasiasta iso artikkeli.

Kalevassa on niin pirteät ja iloiset myssyilijät otsikolla: "Myssykampanja levisi koko maahan"

Keski-Pohjanmaa/Kokkola on uusin mukaan liittynyt keräysalue.Lahjoituslankoja on vielä saatavana minulta.

KS


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.