torstai 29. huhtikuuta 2010

Sytomyssyjä ja Sytomyssypäivä


klick


Kävin tänään PAG-putiikissa. Siellä on selkeästi ja kivasti myssyasia esillä ja kori, josta tarvitseva saa ottaa myssylankaa. PAG-putiikki ottaa myssyjä vastaan 31.7. asti mutta aukioloaika kesällä kannattaa tarkistaa, ennen kuin menee myssyjä viemään. Myssyjä sinne on kertynyt jo rapian yli sata kappaletta. Kauniita ovat. Minä, joka kuljen aina kamera mukana ja herkästi siihen tartunkin, niin nyt unohdin ottaa kuvan tuolta kaupasta!


Tässä on kuva LeaP:n myssypinosta! 23 siinä taitaa olla. Meillä oli treffit Tikatassa ja siinä vielä viimeisen myssyn lankoja Lea päätteli. 


Meillähän on Sytomyssypäivä 8.5. Itäkeskuksessa. Nyt siitä on mainoskin kauppakeskuksen sivulla! Hieno homma, ainakin tieto kulkee tästä päivästämme. Itiksen nettisivulla käy satoja ihmisiä päivittäin.


Ja tässä sitten mun tekemiä myssyjä. Näistä beigeistä yksi on jo mennyt käyttäjälleen - terveisiä systerille ja KB:lle. 


Nämä on tehty Susien ja Vihreän Vyyhdin lahjalangoista. 


Jännät paikat on Oulun suunnalla Matleenalla ja Seijasiskolla kun myssyjen luovutuspäivä lähenee. Paljonkohan sinne niitä myssyjä on lopulta kertynyt? Veikkaan, että kaikki ennakko-odotukset ja arvaukset ylittyvät reilusti.


KS


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.