perjantai 25. helmikuuta 2011

Kesäpusero!


Joo, kyll se kesä tulee - mullahan on jo kassi ja nyt puserokin! Pakkaset paukkuu mutta mä jo ajattelen kesää. Ei se auta juhannuksena ruveta kesäkutomuksia tekemään;)

Kuvassa pusero on vähän kapoisen näköinen kun en ole sitä vielä muotoillut, en nyt millään viitsinyt ruveta lotraamaan.  Tää on hyvä ja just passelin kokoinen, ohjeesta koko 18/20.


Lanka: Punto Color, 55 % puuvilla 45 % acryl,  600 grammaa. Kaikki meni, mitään ei jäänyt mutta riitti hyvin kun otin mallitilkusta hihojen päättelylangan:)

Puikot: Addipyöröt 4.0 resorit ja 4.5 vartalo

Ohje: Sanda no. 2 / February 2011. Kuva mallista ja langasta tässä kirjoituksessani.

Muutokset: Neuloin pyörönä kainaloon, jätin kainalosilmukat odottamaan, myös pääntien kavennettavat silmukat jätin odottamaan. Miksi niitä kaventamaan kun ne kuitenkin kohta otetaan työn alle? Olkapäät kolmenpuikon päättelyllä. Hihojen silmukat poimin pyöriöstä + kainalosilmukat. Hihat ovat 3/4 pituiset, en tykkää pitkistä hihoista.Tämä on siis täysin saumaton neule!

Olkasauma, hihan silmukat poimittu pyöriön reunasta


Vartalon kuvio


Hihassa on vain reikäkuvio
Nyt pitää rasvata kuivat kädet hyvin nimittäin seuraavan puseron lanka - Brilliant - tarttuu jokaiseen pienen pieneen käden karhennokseen.

KS

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.