maanantai 1. heinäkuuta 2013

Flowers go camping, ympäristöteos

Olipa piristävän näköinen aukio Stoalla ku kävin kirjastossa. Jokunen aika sitten lehdessä ihmeteltiin, miksi Stoalle on tuoto kasapäin autonrenkaita. Sitt selvis, että ne maalataan, ja sitt selvis, ett niistä tulee tällainen hieno ympäristötaideteos koko kesäksi. Jezz, tällaista lisää.

 
Mä tässä reissaan saaren ja mantereen väliä. Ja Hali ottaa laivamatkat näin rennosti:)

Huomatkaa: Hali on saanut Vänttisen valjaat ja ne on tosi hyvät!

Pengoin lankalaatikoitani ja etsin inspiraatiota johonkin käsityöhön. Ei löytyny ei. Kunhan joku kerta oon pari päivää kotona aloillani niin laitan lankavarastostani poistomyyntiin muutaman kerän. Ja ikinä enää en osta mitään lankaa niin ettei mulla ole just tarkkaan tarve ja ohje olemassa, niih.
KS

13 kommenttia:

 1. Ensinnäkin, piti tutkia mikä Stoa on (kuulostaa ihan ulkomailta)? Johan selkkis! Kivannäköisiä kukkaviritelmiä, tuollaisia tarvitaan.

  Kyllä Halilla on niin hyvä olla sun kanssa, näkeehän sen jo tuosta reissurentoudesta!
  Mä luulin, että se on saanut kissa- Väntt... perintövaljaat, mutta sekin selvis!

  Nautinnollisia kesäseikkailuja edelleen!

  VastaaPoista
 2. heips. oletko tehnyt perinteisellä kävyllä frivolitepitsiä?
  Hali on mainio, very cool :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Opettelin kävyllä ensin mutta se oli niiiiin vaikeata, mun sormien koordinointi oikeaan toimintaan ei onnistunu. Mutt voin sanoa, että melkein osaan kävylläkin.
   Sitt näin neulatekniikan, hankin neulat ja niillähän tekeminen on lasten leikkiä. Ihan samat mallit voi neulallakin tehdä kuin kävyllä.

   Poista
 3. Hauskan näköinen taideteos! Oikeinko se saa olla rauhassa ;)
  Toimivan näköiset valjaat Hali onkin saanut, rapsutukset Halille!

  VastaaPoista
 4. Siellä ppäkaupunkiseudulla on aina kaikkee ihanaa näytillä,niinkuin tuo upea taideteoskin! Hali on niin,niin söpö ja ihana:)

  VastaaPoista
 5. Tuollaiset taideteokset ovat minun mieleeni....kukkaihminen kun olen. Hali osaa nauttia elämästään.

  VastaaPoista
 6. Ku mä olin pieni niin meillä oli mökillä kukkaistutukset rekanrenkaassa. Nykyäänkin mustaks maalatuis rekan jarrurummuissa.
  Vannomatta paras...siis se lankajuttu;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh, ehkä en vanno 100 % mutta 99 % en osta, en osta, en osta lankaa josta en tiedä mitä tulee. Niih.

   Poista
 7. Kivoja istutuksia; tulevat renkaatkin hyötykäyttöön. Lankajuttu varmasti onnistuu; minullakin onnistui. Ulkomaan reissuilla joskus vielä tulee ostettua jotain suunnitelmatonta.

  VastaaPoista
 8. Tosi kiva tilataideteos. Tuollaisessa lanka-ajattelussa varmaan säästää, tai sitten ei. On Hali aivan ihastuttava kissa, kun noin kauniisti ottaa elon valjaissa. Halille haleja, M-L ja Ossi-mäyris.

  VastaaPoista
 9. Minäkään en osta lankaa ilman tarkkaa suunnitelmaa ;)

  VastaaPoista
 10. Kyllä mullakin monesti on tarkat suunnitelmat lankaa ostaessa, ne vaan tuppaa vaihtumaan matkan varrella ;D Eiks ne aiemmat valjaat sit olleetkaan hyvät? Voi harmi jos ostit ne turhaan, vaikka eihän aina ostaessa voi tietää mikä on käytössä paras. Kyllä Hali on varmasti onnellinen kissa :)

  VastaaPoista
 11. Hali on ihan samanvärinen kuin naapurin mamman Tirsu-kissa. Kollipoika joka käy meillä kuin kotonaan ja useasti joudumme kantamaan sen illalla omaan kotiinsa kun ei millään kuule mamman kissittelyä. Mammaa naurattaa kun mieheni sanoi kerran että Tirsu tulee taksilla kotiin, kun kannetaan.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.