lauantai 8. kesäkuuta 2019

KIP-neulonta ja Samba-karnevaali


Snurressa tuli ja meni ja istui kymmeniä neulojia KIP-päivän merkeissä. Oli kiva tavata monta uutta neulojaa ja muutaman vanha tuttu. Kiitos Anne ja Mikko hellejuomasta ja siitä, että kutsuitte neulojat kauniiseen kauppaanne.

Arvo Kustaa Parkkila, Ihminen nousee roskalaatikosta, tekijä Oskars Mikans,  HAM



Ruttopuiston puiden varjoa.


Miehille kauniita kenkiä.


Sambakarnevaali 8.6.2019. Katsojia oli tosi paljon Espalla ja Aleksillakin. Sambakoulujen näyttävät autot lopettivat kulkemisen jo Mikonkadun kulmassa, autot riisuttiin siinä Espan puistokäytävällä ja pakattiin pois vietäviksi. Osa katsojista siis jäi paitsi näistä komeuksista. Kulkue oli tosi hidas, ja alussa oli ensimmäisen rumpuryhmän jälkeen melkein puolen tunnin odotus ennenkuin kouluja alkoi tulla. 
Suomalaisille tyypilliseen tapaan seisottiin kiltisti kadun reunalla, ei huudeltu, ei taputettu, ei heiluteltu lanteita tai muuta repäisevää.
Kaikkien teemoja en kuullut tai huomannut, Papagaiolla oli Aika, jollain oli tekoäly "katson konetta ja näen ihmisen" tai toisinpäin;), Roseirolla oli muoviroskat, taisi olla ilmastonmuutoskin tai saastuminen?








Sää suosi sambaajia, aina ei ole ollut näin kiva ilma.
Kotiinpäästyäni taivas mylvi ja välkkyi, ja sateenkaari näkyi. Ja kaksikin. Kuvissa tosi huonosti näkyy, mutta ....
KS
 

5 kommenttia:

  1. Kiva, kun pääsit KIP-päivän viettoon! Ja ihana, että Snurre kutsui kauppaansa neuletapaamiseen! Mitä Sinulla oli puikoilla?
    Sari

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oranssi-keltaraitainen pusero. Se pitää saada valmiiksi ennenkuin voin aloittaa uudesta sukkakirjasta mitään. Niih.

      Poista
  2. Aikamoista värikylläisyyttä ja silmäniloa! Tulee mieleen, että noita rekvisiittoja tehtäessä on ollu varmaan tosi mukavaa :)
    Vesisade ja kylmä ois varmaan tosiaan latistanu tunnelman.

    VastaaPoista
  3. Kyllä on nähty paljon vaivaa noiden hienojen sambakulkueiden rakentamisessa, ja vielä pitänyt opetella tanssimaankin. - Meillä Villa Cooperin KIP-päivässä oli noin 40 kävijää, Lentävän Lapasen pop up -myyntipiste ja ihana auringonpaiste.

    VastaaPoista
  4. Auts. Mulla meni ohi sekä KIP, että Samba. Olin kyllä keskustassa, mutta olin jo ratikassa ja ruokaostokset kasseissa ennen kuin huomasin samba-kulkueen olevan tulossa.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.