keskiviikko 26. kesäkuuta 2019

Sukkia


Nämä valmistuivat jo kuukauden alussa. Tilauksesta neuloin Pialle hänen ostamastaan langasta. Step-lanka on aina hyvä valinta. Väri on metsänvihreä, ei noin harmaa kuin tässä näyttää.

Aloituksen tein Tubular cast on -tekniikalla ja se osoittautui todella hyväksi. Sitä tulen käyttämään moneen muuhunkin joustavaan aloitukseen. Ohjeen katsoin nettineulelehti Ullasta, yksinkertainen ja selkeä ohje.


Kantapää ristiinvahvistettuna.


Varsi 2o, 2 n/o helmineuletta.





Jo keväällä ostin PopUp'ista KVG:n sukkalangan värissä Hibiscus. Kauniit värit mutta olikin ehkä liian kirjava pieneen pintaan. Noh, nämä ovat kesäsukat niin ei haittaa mutta mitään kuviota olisi turha tähän tehdä.
Valmistuminen kesti ja kesti. Itselleni olin laittanut ehdon, että nämä on tehtävä valmiiksi ennenkuin saan aloittaa mitään uutta. Petin itseäni kuitenkin sen verran, että en neulonutkaan kaikkea lankaa vaan lopetin ns. kesken. Lopusta saan hyvää kuviolankaa joihinkin toisiin sukkiin.



Varpaista varteen - ilman mitään muita kikkailuja. Päättely joustavasti ja se saa tarkoituksella rullautua.


Niinpä sitten sai aloittaa sukat Tiina Kuun Tuhanisen villasukkien maa  kirjan ohjeella ja Turun reissulla Ilosta ostetulla Ullrike langalla. Aiai,  'Helsinkiä pakoon' -sukat.


PS Onko kukaan menossa PuistoBluesiin? Seuraksi?

Usko chillailee ja nauttii terassin lämmöstä.
KS

6 kommenttia:

  1. Kivan näköinen mallineule noissa ekoissa sukissa! Taidanpa napata mallin muistiin ja toteuttaa joskus. Ihanat hempeät värit noissa omissa sukissasi, oikein kesäinen fiilis tullee jo niitä katsellessa. Minä saan Tiinan kirjan käsiini kunhan kotiudun, se odottaa minua kirjastossa. Nähtyäni sen kävelen todennäköisesti kirjakauppaan.

    VastaaPoista
  2. Kiitos vierailusta blogissani ja osallistumisesta! Napakoita (jossain murteessa sana mahtaa tarkoittaa tiukkaa, mutta minulle ei) sukkia olet tehnyt ja jo nimi "Helsinkiä pakoon" kuulostaa kiehtovalta. Oi, tulisin seuraksesi PuistoBluesiin, mutta tämä Kemi on niin kaukana.

    VastaaPoista
  3. Olipa ihan tuntematon sukan aloitus minulle. Täytyy joskus kokeilla miten se onnistuisi, ohje ainakin näyttää selkeältä.

    VastaaPoista
  4. Kiva malli tuo ykkönen, kesäväri kakkosessa. Usko osaa ottaa rennosti helteellä, kun mamma neuloo villasukkaa :)

    VastaaPoista
  5. Sukkia, sukkia, niin kesällä kuin talvellakin. Pidän tuosta yksivärisen pinnasta.
    Rapsutukset kissulle.

    VastaaPoista
  6. Kauniita sukkia olet tehnyt! Rapsutuksia Uskolle ja hauskaa loppuviikkoa teille!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.