maanantai 1. heinäkuuta 2019

Kiva kun on kesä


Ei sinne PuistoBluesiin kukaan lähtenyt mun kanssa. Menin yksin mutta kävin sitt vaan Blueskadulla tunnelmoimassa ja vähän musaa kuuntelemassa. Oli kiva tunnelma ja pääsi vähän festarifiilikseen.


Ja kun Järvenpäässä olin niin enhän voinut lähteä sieltä käymättä Lentävässä Lapasessa. Siellä olikin paikalla monta neulojaa, ja koko ajan ovi kävi. Joku kun lähti pois niin jo oli uusi tullut tilalle. On tosi kiva paikka tämä neulekahvila<3

Virkattua
Neuleystävä Kieng valmistui ammattiin ja juhlatkin jo olivat. Tein hänelle Swirling Bagin, josta oli usein ollut puhetta. Värit on nyt mitä varastossa oli, ei ehkä ihan Kiengin väriä mutta tämän nyt annoin. Näitähän olen vuosien varrella tehnyt lukemattomän määrän.



Tammisalon ja Roihuvuoren rantamailla, on niitty jätetty leikkaamatta. Siinä kasvaa ihan luonnonkukkia. Säästyy leikkuribensat, ilmansaasteet vähenevät ja mikä parasta: ei ole valkoposkihanhia! Nyt tälle niitylle voi ihmiset filtin levittää kun ei ole niitä jätöspötkylöitä maa täynnään.




Käykääpäs kirjoittamassa oma kappaleenne tähän HauHau-jatkokertomukseen. Blogissa 'merimatka maalla2' on tällainen ollut aiemminkin. Tarina voi saada yllättäviäkin käänteitä jos/kun kirjoittajia on useampia.


Lauantaina 6.7. olen Neulefestareilla. Moikataan kohdatessa:)
KS

7 kommenttia:

  1. Kiitos Kristiina linkin laitosta! En tiennytkään että hanhet ei viihdy ruohikossa, täällä kun niitä ei ole, toisaalta punkit kyllä ... koskaan ei ole hyvä! Kiva postaus jälleen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hanhet viihtyy lyhyessä ruohossa, ei pitkässä. Viime kesänä tässä paikassa kokeiltiin niin, että osa oli pitkää ja osa lyhyttä, ja selvästi huomasi että pitkään nurmeen eivät menneet. Kaunishan tuollainen luonnonkukkanurmi on. Ehkä ensi vuonna on monipuolisempia kukkia kunhan pääsevät esille mullasta.

      Poista
  2. Asiasta kolmanteen ... miehän keräilen tuonne blogiin pääasiassa noita piirtelyitä ja maalauksia. Jos olet kiinnostunut, niin minut löytää hieman henkilökohtaisemmalla tasolla, joskin ei kovin aktiivisena, fb:ssä nimellä Pir Kko ja instagramissa pirkake on puolestaan taas noita maalauksia, mutta siellä seurailen aktiivisesti muita taiteen tekijöitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuvia katselen blogistasi. FB ja Insta eivät ole mun katsottavissa.

      Poista
  3. Hienot kuvat ja mukava on hyvää musiikki kuunnella, vielä kun on oikein kaunis kesä sääkin! Kiva tuo bagi varmasti on mieleinen! Mukavaa alkanutta heinäkuuta😍🌺🍓

    VastaaPoista
  4. Onpa aivan mielettömän ihana tuo Swirling Bag! Aivan varmasti pakko toteuttaa jossain kohdin itsekin! Kiitos vinkistä! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.