tiistai 23. heinäkuuta 2019

Live in Peace -huivi


Kuvauskalliolta näkyy talo A-lehdet, Santander yms.Tämä on siis Jyväskylän KnitFest 2019 etko-huivi Live in Peace by Tiina Huhtaniemi.

So many of you had made Live in Peace - shawl, the official pre-festival KAL-pattern by our own @tiinatitityy.
They are gorgeous, and Finnish Summer is quite perfect even for those taht are made of @tukuwool.

Last night knit night and all the group pictures were so beautiful to witness. Knit alongs are definitely the best kind of projects! Our next KAL is the Treelight shawl, pattern can be found from the festival magazine and @sosuknits Ravelry store!

#jyvaskylaknitfestival #jklknitfest #neulefestarit #finnishknitters #liveinpeace #liveinpeacekal #liveinpeaceshawl #knitalong #tukuwool #treelightshawl
 Kuvakaappaus #liveinpeaceJalovillan langat sain Villeltä toukokuun alussa, ostin lisäksi Gepard Kid Seta silkki-mohair langan. Puikkona käytin HiyaHiya 4.0 pyöröpuikkoa.Langat oli kauniit tuossa vyyhdillä. Neuleen edetessä ne ei enää olleetkaan niin kauniit vaan jotenkin likaisen sävyiset. Nyt kun huivi on valmis niin voisin sanoa, että Miss Rumahuivi ehdokkaasta tulikin ihan Kaunis Huivi.Huivin leveys on noin 40 cm ja pituus ilman tasseleita nin 150 cm. Siis aika paljon ohjeen huivia lyhyempi mutta lankaakin oli vähemmän, 3 x 50 g plus n. 19 g mohairia.

Tämä EI ole kurtturuusu! vaan jokin ilmeisen vanha lajike, joka on joskus ollut jonkun kotitalon pihalla ja jäänyt sitkäesti paikalleen elämään.
KS

7 kommenttia:

 1. Hieno huivi tuli! Näkyykö ruusussa keltaista keskellä? Voisi olla mustialanruusu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole sellaista keltaista kiin mustialanruusussa, ja tässä on hoikemmat lehdetkin.
   Kiitos kortista.

   Poista
 2. Siitähän tuli ihan kiva huivi, vaikka alussa värit oli vähän hassut.

  VastaaPoista
 3. Minustakin tuo on kaunis huivi. Oikein hyvää nimipäivää Sinulle! ��
  Sari

  VastaaPoista
 4. Kauniit, hempeät sävyt huivissasi!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.