sunnuntai 21. heinäkuuta 2019

Aurinkoinen neulepusero


Tämä kun ei ole mistään mallista neulottu niin sillä ei ole virallista nimeä. Olkoon siis Aurinkopusero! Niin aurinkoiset värit ja iloiselle mielelle tästä tulee. Ja se onnistuikin ihan super hyvin, sopii päälle mainiosti. Eiköhän tästä tule viileiden iltojen ilo ja lempparipusero.


Lanka: Lanitium ex Machina, Polwarth Merino Single, noin 350 grammaa, keltaista jäi 32 g ja oranssia jäi 17 g. Nyt on dokumentonnissa Iso Musta Aukko, en löydä kuvaa lankavyyhdeistä vaikka tietääkseni aina sellaisen otan!?
Puikot: vartalo 3.5 ja resorit 3.0 Addi pyöröpuikot
Malli: peruspusero raglanhihoilla, helmassa i-cord päättely, resori 1o1n.


Lanka oli kivaa neulottavaa, kuten aina LEM'in langat on olleet. Ovat mun lempparilankoja, myös värit on mun silmää miellyttävät. Varsinkin tämän puseron värit!


Kävin rannassa jätskillä ja siellä oli tällaisia kivoja kuvauspaikkoja. Ja löysin mahtavan uimapaikan! Siinä se on ollut kaikki nämä vuodet ja läheltä oon kulkenut mutta en ole sitä huomannut. Taidan siellä viettää hellepäivät tästä eteenpäin. Siitä kohdasta näkee Suomenlinnan majakan. Ja isot laivat. Jee!


Tässä on mun kesäinen neulenurkaukseni terassillani. Puun varjo tulee puolenpäivän jälkeen ja pian aurinko meneekin talon taakse ja tässä käy hieman tuulikin joka tulee talojen välistä. Ja tästä näen kaikki kauniit kukkani, puutarhaksi sitä naapuri juuri sanoikin.





Pääsispä veneilemään! Entisestä elämästä kaipaan vain veneilyä, saaria, rantasaunaa ja merta - tyynenä ja myrskynä.


12 kommenttia:

  1. Todella onnistunut neule ja värit täynnä vitamiineja, ihana.

    VastaaPoista
  2. Kauniit värit ja kaunis käsiala.

    VastaaPoista
  3. Ihanan värinen ja oloinen pusero.

    VastaaPoista
  4. Kauniin värinen ja pirteä. mulla on vihreänä odottamassa raitapuserolangat,kunhan saan suurimman osan keskeneräisistä valmiiksi.

    VastaaPoista
  5. Upea ja ihanan värinen pusero! ☀️ Se on kyllä täynnä aurinkoa ja vitamiineja! Onpa Sinulla myös mukava ja kotoisa neulenurkkaus kukkineen terassilla. Siellä on varmasti hyvä tikutella helteisinäkin kesäpäivinä.
    Sari

    VastaaPoista
  6. Upea neule! Todella kauniit värit.

    VastaaPoista
  7. Hieno on, ja kirkastaa harmaimmatkin päivät. Sinulla on järisyttävän tasainen käsiala!

    VastaaPoista
  8. Wau, miten upea aurinkopusero! Jos on pilvinen tai apea päivä, niin tuo päälle ja aurinko paistaa. :) Jaraidatkin näyttävät onnistuneen hyvin, vaikka vasta juuri väitit aivan muuta. ;)

    VastaaPoista
  9. Energiaa ja väriterapiaa! Ihana paita.

    VastaaPoista
  10. Mukavan mallinen neulepaita ja pirteyttäkin riittää talveksi, jos kesäksikin.
    Ulkona on ihana neuloa, kun tuulahtelee.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.