perjantai 5. heinäkuuta 2019

Kuvia Porvoon matkalta


Porvoon reissulle lähdettiin Kampista linja-autolla, ja treffit Anna-Liisan kanssa oli pääovella. Olisin mielelläni istunut odottamassa mutta Missä penkit?

Tätä joudun ihmettelemään joka kerta kaupungilla ollessani. Penkkejä ei ole missään. Joskus jossain on sanottu, ettei voi laittaa penkkejä kun lorvijat valtaavat ne. Ei voi olla niin paljon joutilasta porukkaa, että he valtaisivat kaikki penkit joka paikassa. 
Tässäkin on hieno aukio, Narinkkatori, jossa joskus on tapahtumia mutta suurimman osan ajasta tyhjillään, eikä penkin penkkiä!


Porvoossa kävimme sisällä melkein jokaisessa puodissa Vanhassa kaupungissa. Ihania, kauniita tavaroita ja vaatteita ja antiikkia. Emme kuitenkaan mitään ostaneet.
Lounas nautittiin kotiruokaravintola Hanna-Mariassa. Hyvää oli ja paikka oli koko ajan täynnä. Maine on kiirinyt.
Jälkiruokakahvin ja herkut nautimme Petris Chocolate Roomissa. Namnam.
Porvoo on niin kuvattu paikka, että en kameraa montaa kertaa esille ottanut.


Porvoon tuomiokirkossa istahdimme hetken. Vieno savun tuoksu muistuttaa taannoisesta kirkkopalosta.


Näillä tiimalaseilla ehkä mitattiin saarnan ynnä muiden toimitusten kestoa:)Saimmekin sitten kuultavaksi pienen urkukonsertin kun kanttori asettui pilliensä ääreen.


Tämä kuva on otettu Pikoa varten, *vink-vink*Piipahdimme pikavisiitillä serkkumme luona ja sit olikin jo kotimatkan aika, jonka teimme Runeberg laivalla.


Matkalla oli näitä merimetsojen tuhoamia saaria. Surullista ja ankean näköistä.


Merimatkalla sivuutimme myös Kaunissaaren. Siellä taidettiin polttaa juhannuskokko;)

KS

3 kommenttia:

 1. Kiva Porvoon reissu. Ette käyneet Tuunaajamutsin näyttelyssä Postimäellä? Itse olen menossa sinne 25.7 ja samalla Haikkoon kylpemään. Vasikassakin on noita merimetsoja näkynyt, toivottavasti eivät tuhoa saaren kasvillisuutta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei käyty, pitää mennä uudestaan kun paljon jäi näkemättä. Vasikkaan tulee nyt niin paljon ihmisiä käymään, että ei metsot viihdy. Keväällä on tärkeätä olla paikalla ettei ne pääse pesimään.

   Poista
 2. Tuo J.L. Runebergilla tehtävä laivamatka on minulla vieläkin kokematta! Pitäisi vielä yhdistää siihen lättähattumatka toiseen suuntaan.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.