tiistai 1. lokakuuta 2019

Siitä sun tästä kuvia


Tämän kirjoituksen lukemisen ja katsomisen ajan voit arvuutella missä nämä karhut ovat?

Tuli taas käytyä Snurressa:) Pitkän odottamisen jälkeen sinne oli tullut Lanitium ex Machinan lankoja. Taattua Nean väri-iloittelua. Ja nyt löysin sen punaisen sukkalangan mitä viimeksi etsin, kyll mä arvasin että LEM´iltä sen saan.


Ja ihan asiana oli ostaa Tukuwoolia: Horror-Riffic Halloween Mystery Mittens ' iä varten. Se alkoi nyt just. Mukaan ehtii hyvin.


Lauantaina oli Stadin puutarhurilla juureksien myyntiä. Lehtikaalia sai poimia itse ja perunatkin kuokkia suoraan pellosta. Lehtikaalista tein shipsejä, hyviä, ja maukasta keittoa. Loput kuivatan talven varalle;) Porkkanat on komeita, ei mitään direktiivi-markettimallia;)



Ja samaa aikaan oli Vanhalla Myllyllä kirpputori. Sää suosi ja myyjiä oli terassin täydeltä. Ostin pari vaatetta mutta ne oli lopulta sopimattomia eli jatkavat taas matkaa. Vadelmahilloa siirtolapuutarhan naiselta, jolta ostin viime vuonna maailman parasta vadelma-mustaherukkahilloa. Hunaja on puutarhurin myynnistä. Kaunis  kansi, molemmissa, ja tämän lähempänä tuotettua ei äkkiseltään löydy.


Omenapiirakan leivoin mulle uudella reseptillä, Satu Koiviston omenapiirakka. Kyllä tuli hyvää!  En ollut hoksannut, että taikinaa ei pitänytkään laittaa reunoiksi, vaan kaikki olis tullu pohjaksi ja omenalohkot upottaa siihen. Noh, upotinhan mä mutta olis ollu vielä syvempää jos ei ois ollu reunoja. Tätä pitää tehdä toistekin. Toisaalta, mä kun syön tän yksin niin en pääse laihtumaan vaikka mitä vesijumppaa ja kuntosalia teen.
 

Vielä on kesäkuvia jäljellä. Laitan tähän nyt Uskon helleasussaan, siis märkä pyyhe viilentäjänä.


KS
Niin, tämä karhupatsas on Kampin torilla.

2 kommenttia:

  1. En ole noita karhuja koskaan nähnyt. Kuljen kai niin silmät kiinni. Minäkin kävin lauantaina snurressa ekaa kertaa tuolla uudessa paikassa. Tumppulankoja hain ja osuikin olemaan alennuspäivä, joten ihan ilolla ostin! Sulo käytti samanlaista viilennystä, kunnes ostin jäähdytysalustan.

    VastaaPoista
  2. Ihanaa lähiruokaa ja herkkuja.
    Tuon karhupatsaan ohi menin eilen kolme kertaa ja tänäänkin jo kahdesti.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.