keskiviikko 2. lokakuuta 2019

Hyvää syksyä!


Oikein hyvää, kaunista ja
värikästä syksyä kaikille!

Mulla on vielä paljon kukkia terassilla ja ne kukoistavat. Jopa se kesällä rikottu pelagonian jämä tekee vielä nuppuja. Kuinka komea se olisikaan ollut jos ei sitä olisi vahingoitettu.
Keväällä ostettu hortensia oli alkuun vaaleanpunainen, loppukesästä muuntui vihreäksi ja nyt on taas alkanut punertaa, olisko kylmä puraissut. Syksyllä ostettu vaaleanpunainen hortensia ei ole lainkaan niin komea kuin tuo eka. Ensimmäinen kevään hankinta Tulilatva on koko kesän kukkinut ja vieläkin siinä pari kukkaa on. Koskaan ei  ole näin hyvin tulilatva menestynyt.

 
 
Kesän viimeinen amppari kävi moneen kertaan hakemassa ruokaa Uskon kupista.
 
 
Onneks en enää sauhuttele mutta kivahan tällaiseen olis tumpata.
 
KS

7 kommenttia:

  1. Voi miten upeana kukkasi ovat vielä näin myöhään. :) Meillä on sen verran käynyt pakkaseherra vierailulla, että melkein kaikki kesäkukat ovat kuolleet.

    VastaaPoista
  2. Kylläpäs ne jaksavat vielä kukkia kauniisti! Mulla vaan maassa olevat ruusut ja pensashanhikit kukkivat enää. Meillä on just samanlainen koristekaali ja hopealanka (vai mikä nyt olikaan) kuistilla, on siinä joku kolmaskin horsma jonka nimeä en enää muista.

    VastaaPoista
  3. Upeaa kukkaloistoa siellä. Meille satoi ensilumen tänään

    VastaaPoista
  4. Kiitos samoin ja kiitos omenapiirakkavinkistä! Tosin tänä vuonna sato oli kolme omenaa, mutta saahan niitä kaupasta.

    VastaaPoista
  5. Kaupasta saa ostaa hyviä kotimaisia omenia, hinta sama kuin ulkolaisilla mutta niin kauan kuin kotimaisia on saatavilla niin niitä ostan maksoi mitä maksoi. Oi niitä aikoja kun Outi toit mullekin ison omenasaaliin. Vieläkin muutama muistaa sen hyvän uunihillon jota silloin multa saivat.

    VastaaPoista
  6. Sinullapas onkin vielä rehevät kukat parvekkeella.
    Onko sinulla mitään paikkaa, mihin saisit talveksi viileään nuo hortensiat? Nehän säilyy kyllä ulkonakin maahan upotettuina ja vähän peiteltyinä. Minä pidin aikoinaan parvekkeen ovien välissä talvella, nyt laitan sinne jouluruusun.

    VastaaPoista
  7. Hyvää syksyä sinullekin! Upeita ovat kukkasesi. Multa kun puuttuu tuo viherpeukalo kokonaan, niin tyydyn ihailemaan syksyn väriloistoa luonnossa. Tänä vuonna ruska on ollut erityisen upea!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.