lauantai 21. joulukuuta 2019

Jouluisia kuvia


Nämä neuleystäviltä vuosia sitten saadut tontut ovat taas päässeet ihan juhlapaikalle. Koskaan ne ei missään ihan piilossa olekaan. Yksi on joukosta poissa, se jäi Kaunissaareen vanhalle telttapaikalleni uusille omistajille. Eiköhän se siellä edelleen vartioimistehtäväänsä kunniakkaasti suorita. Tunnisteella Joulukortti voi nähdä näiden seikkailuja ja korttikuvia vuosien varrelta.

Tallinnan Joulutorilta ostin itselleni tonttupiparin ja Ingelalle yksisarvisen. Hän sai sen tänään niin kuvankin voin laittaa.


Jouluikkuna Legoista! Pii Poo Legokauppa.


Joulukoru takissa. Kiitos Virpi.


Joulukortteja en tänä vuonna lähettänyt (paitsi kolme vanhoille serkuille). KIITOS kaikille ihanista korteista, joita olen saanut. Lämmittää mieltä, että olette muistaneet.


Joulupossutkin olen saanut, kiitos Ville. Ihana kun kiireiltäs vielä muistit nämä. Nää on niin söpöjä, että niistä on kuvia myös tuleviin postauksiin.


Posti toi eilen englannista joulukortin ja siinä kummipojan lähettämänä "jul-blomman";). KIITOS Ben. Tässä se ei vielä ole kuin vain aavistus tulevasta kukoistuksestaan. Tämä burgundin väri on niiiin kaunis. Kiitos myös kukkakauppias Antille kun hän varta vasten minulle näitä kaksi toimitti. Toisen vein ihania lankoja myyville ihanille lankakauppiaille;) (siellä se FB:ssa toivotti joulua). Kuvan kaunistuksesta laitan heti kun tämä on enemmän aennut. Piilolan kukkakaupasta ostin tuon linnunsulan.


Joululukemista sain kirjastosta kun koko syksyn jonotus nyt palkittiin ja sain Perinteiset villasukat ja Soturikissojen uusimman kirjat lainaksi. Näiden lisäksi otin tuollaisen kirjastovirkailijan joulupaperiin käärimän yllätyskirjan. Sen avaamisen säästän jouluaatoksi.


Ja vielä: MKAL joululapaset ovat valmiit.


Jouluihmisillä on vielä muutama yö odotettavana. Koettakaa jaksaa.
KS
"Valopäät"

5 kommenttia:

  1. Piti googlettaa tuo Soturikissat. Olipas hauskoja nimiä heillä. Ihan tuntematon sarja muuten.
    Ajattelin juuri, että mitäs valopäätonttuja siellä on, kun näin tuon tekstinkin ;D

    VastaaPoista
  2. Nuo vaaleanpunaiset joulupossut on söpöjä.
    Joululapaset on kauniit ja varmaan lämpimätkin kun ovat kirjoneuletta.

    VastaaPoista
  3. Kaunista joulunaikaa sinulle. Lapasista tuli kauniit.

    VastaaPoista
  4. Hienot lapaset! Kaunista joulua!

    VastaaPoista
  5. Hyvää joulua
    ja neulerikasta uutta vuotta!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.