keskiviikko 25. joulukuuta 2019

Joulupäivänä


Tuonne Jeesuksen syntymäluolaan on tänään ollut tungosta. Mä kävin siellä pääsiäisenä 1999. Oli kyllä vaikuttava paikka, kuten kaikki muutkin historialliset paikat mitä tuolla matkalla näin.

Jouluaatto kului nopsaan, hyvä niin. Ensin neuloin valmiiksi MKAL Sielulintu huivin ja laitoin sen likoamaan ja sitten kuivumaan. Kuvat saatte seuraavassa postauksessa.

Seurana mulla oli  seikkailemaan lähteneet possut.


Saunassa kävin ja sit söin. Muutama lahja avasin kahvia ja pipareita nauttien. Myöhemin illalla hyvää uutta teetä ja konvehteja. Sotkut ja pölyt voin sit pyyhkiä uusilla ystävän neulomilla pyyhkimillä.Valoa loppuvuodeksi ja etenkin uudelle vuodelle. Tämä paketti oli mulla kuukauden jemmassa, avaamisen ajankohdan antaja antoi itseni päätettäväksi joten säästin sen jouluksi.


Vyyhti kotimaista lankaa. Sopiva tekeminen saattaa löytyä Susanna Winterin juuri tulleista Hibernia Collection asusteista.KIITOS muistamisesta Outi-M, Lila ja Ville <3.

Kirjaston paketista kuoriutui kirja:


Sukankudin, teetä ja näitä superhyviä minikohvehteja syöden sekä radiosta Ilmasiltaa kuunnellen ilta meni hujauksessa.
Noita Lindt'in minikonvehteja pidin kädessäni maanantaina heidän ihanassa suklaakaupassa käydessäni. En raaskinut ostaa, siis hyvää kannatti odottaa päivä! Nämä on kivoja kun ovat pieniä niin saa/jaksaa useampaa makua maistella. Se kauppa oli kyllä niin hieno ja kaunis että se täytyy vielä joulun jälkeen katsastaa uudestaan, siis Triplassa.


Tänään taidan aloittaa 500 palan Elvis-palapelin jonka ostin ihan itse.

Päivääsi voit hauskuuttaa kuuntelemalla tämän iloisen ja pirteän joululaulun Lehmän joulu. Mielikuvittele tonnin sonni laittamassa jalalla koreasti ... väkisinkin tulee hymy huulille.
 
KS

1 kommentti:

  1. Joulutunnelma vain jatkuu sinun ihanilla postauksilla.Kiitos.
    Kuuntelin myös ilmasiltaa aattona. Pojat soittivat ulkomailta.
    Toivotetaan rauhallisempaa Uutta Vuotta. Maija systeri

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.