maanantai 2. elokuuta 2021

Apilapusero nro 2

Yllä nro 1 ja alla kakkonen

Tämä oli kiva malli neuloa, lanka mukava ja vilpoinen käyttää. Siksi sitä on mulla nyt kaksi = vihreä pusero viime vuodelta.

Lanka: Tampereen reissulla ostettu Sandnes Garn Tynn Line, 55% bomull, 35% viskose, 14% linn, vain 200 grammaa! ohjeessa kokoon XL tarvitaan 300 g, mutta jo vihreässä puserossa meni vain vähän yli 200 gramma niin ostin nyt vain 250, eli kuitenkin jäi lankaa. Ohjeen kuvassa pusesro näyttää paljonkin pidemmältä mutta ohjeen mitta n. 35 cm ei mitenkään ole niin pitkä, eli siinä ilmeisesti on selitys lankamäärälle.
Ohje: Apilapusero,  Sandnes ohjevihko 0120F
Puikot: Addin pyöröt 2,5 ja 3.0 mm

Puserokuvissa hyllyllä näkyy nämä Arabian mukit.


 Kuvia heinäkuun varrelta:

Hellettä hieman helpotti, ainakin kuivasi hikeä kasvoilta viuhka.


Snurren uuden myymälän katsastin heti avajaispäivänä. Ulkomainos vielä odotti asentamistaan. Ostin kaksi Itse tehty -merkkiä. Tämä on kätevä malli koska sen voi irrottaa ja laittaa kulloinkin käytössä olevaan neuleeseen.


 

Eipä helteessä voinut Stadilla kävellä muuta kuin takaisin metrolle. Yhden kuvan nappasin matkalla, Bisse Baby by Miina Äkkijyrkkä!

 

Koska helle piti pääosin kotosalla niin tiilenpäitä on tullut luettua ja kissa makoili viileimmässä nurkassa.
Kristiinanpäivän leivonnaiseni söin itsekseni :(


Nurmijärvellä Villen luona kävin kun olin ollut jo toista kuukautta ketään tapaamatta. Kotimatkalla sitten näin Marian ja miehensä metroasemalla, eli yhdelle päivälle paljon tapaamisia.

Villen puutarhakin on kärsinyt kuivuudesta, vettä ei vaan voi niin paljon hanasta ruiskuttaa. Noh, tietysti vesilaitos tykkäisi . . . Ville on tänä kesänä kunnostanut puutarhan lampia. On lumpeita, vesikuusia ynnä muita vesikasveja. Perhoset ja korennot tykkää. Onpa tuossa altaassa suursukeltaja perhekin!Perhosia, perhosia paljon ja pörriäisiä kaikenlaisia oli niiiin paljon näissä kukinnoissa että en ole ikinä niin paljoa kerralla nähnyt.


Tämä kesä on kyllä ollut tosi raskasta aikaa. Toivottavasti nyt elokuu olisi normaalia kesäsäätä, että saisi itsensä liikkeelle ja mielen piristymään. Ja käyttämään kesävaatteita sen sijaan, että päällä on ollut vain yksi ja sama henkäyksen ohut kesämekko.

Eloisaa elokuuta kaikille!

KS

8 kommenttia:

 1. Kaunis apilapusero! Tai siis molemmat!

  VastaaPoista
 2. Johan olet nopea neuloja. Vasta äsken ihailin edellistä puseroasi ja nyt on jo uusi. Kaunis malli tämäkin ja ihana väri.

  VastaaPoista
 3. Hieno pusero tämäkin! Toivotaan normaalia elokuun säätä, että jaksaisi jotakin.

  VastaaPoista
 4. Tuo pitsikuvio on niin nätti ja sopii hyvin myös paitaan :)

  VastaaPoista
 5. Kaunis uusi pusero sinulla. Meillä viileni yhtäkkiä ilma tosi paljon ja nyt suorastaabn palelee. Nyt jo kaipaan helteitä takaisin.

  VastaaPoista
 6. On kyllä ihanat puserot. Tykkään molemmista väreistä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.