sunnuntai 5. syyskuuta 2021

Aarnivalkeat -sukat


Oikeastaan näiden nimi olis HoiKuu-sukat! Lapaosa on neulottu Leeni Hoimelan ohjeella ja varsi TiinaKuun Aarnivalkeat ohjeella. Tiinan ohje on hyväntekeväisyysohje ja sen lunastamalla tuli tuettu Lääkärit yli rajojen-toimintaa.

Heti kun näin tämän kuvion niin päätin neuloa sen, siinä vaan on jotain joka viehättää mun silmää. Ohjeessahan kuvio on myös varpaissa mutta turha sinne on mitään kuviota laittaa kun kengissä on piilossa kuitenkin.

Lanka on Handun minimerinoa, paitsi toisessa sukassa kuvio-osan sininen on edellisistä sukista jäänytta Sukkapuffaa. Siinä sukassa neuloin kuvion oikein-oikein löysästi niin ettei varmasti kiristä. Eipä tuossa normaalisti neulotussakaan kiristä, eli turha kokeilu oli ja ehkä vähän epäsiistikin on tuo löysä mutta olkoon. Toisaalta tuosta tummemmasta sinisestä kuvio erottuu paremmin.


Puikkoina oli 2.25 mm Hiya-Hiya pyörö pääsosin mutta kirjoneuleessa 2.75 mm sukkapuikot.


xxx

Oon herkutellut pannuahvenilla ja mustaherukkapiirakalla, vaniljakastikkeen kera.


 

 KS

15 kommenttia:

  1. Kauniit sukat. Tuommoista kuviota en ole muilla nähnytkään.
    Jopas sinä olet herkut valmistanut, olis maistunut minullekin.😋

    VastaaPoista
  2. Kivat sukat minustakin! Samaa mieltä olen kanssasi, että tummemmalta pohjalta kuvio näkyy paremmin. Ja kauniimpanakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, kyllä se tummempi on munkin mielestä kauniimpi nyt kun silmä on tottunut tuohon hieman löysempään silmukan muotoon. Se oli kyllä hankala oikein yrittämällä tehdä löysää.

      Poista
  3. Erikoinen ja kaunis kuvio ja samaa mieltä, että näkyy tummemmalla pohjalle selvemmin. Sinulla on näköjään menossa sininen kausi. Sininen onkin väreistä yksi kauneimpia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noh ei varsinaisesti sininen kausi mutta nämä nyt on lankoja, jotka varastossani ovat olleet ehkä kauankin, paitsi se Puffalanka, jonka keväällä sain kaverilta. Sininen käy asusteissa mutta harvemmin on vaatteissa.

      Poista
  4. Nam, miten Ihania herkkuja olet tehnyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja noi sukat on myös aivan ihanat!

      Poista
    2. Ou jee, herkkuja pitää laittaa ja syödä, on jotain iloa ja tekemistä.

      Poista
  5. Kauniit sukat olet taas neulonut! Mutta nyt tuli nälkä noita pannuahvenia katsoessa,,,

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pannuahven on hyvää mutta hieman vaivalloista syödä kun ruodot eivät ole silakan pehmeitä eli ei pitää syödessä perata, siis sormiruokaa.

      Poista
  6. Kauniit sukat ja kiva kuvio, ei tavanomainen. Pannuahvenet jätän väliin (allergia), mutta mustaherukkapiirakka a vaniljakastike maistuu.
    Oltiin ekaa kertaa aikoihin neulekoulussa eilen illalla Titityyssä. Voi kun oli mukava nähdä tuttuja kasvoja vaikkakin maskin takaa. Puhe pulppusi ja neuleinnostus nosti päätään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänään (ke) olin neuletapaamisessa mutta meitä oli vain kolme. Vaan oli sekin hienoa ku näki neulekaverit puolentoista vuoden tauon jälkeen. Ei siinä yhtään enempää olis tarvinnutkaan, nyt saatiin kuulumiset vaihdettua. Jos ensi viikolla sitten ois useampi. Triplan Fokus 5.krs. 13-15 keskiviikkoisin.

      Poista
    2. On niin kiva tavata kasvokkain. Jos sattuisi joskus olemaan Hesassa keskiviikkona, niin.. Yleensä ollaan viikonloppuisin, kun nuo työikäiset on vapaalla.

      Poista
  7. Kala on terveellistä lähiruokaa. Niin marjatkin.
    Sukkien kuviosta tulee mieleen se jatkuvakuvio koiranjtn. En muista. Mutta on kyllä kauniit sukat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juokseva koira on sen kuvion nimi, ja siitähän on monenlaista muotoa, kulmikkaita useimmiten.
      Kerran viikossa yritän syödä kalaa, kotimaista yleensä mutta savulohi on kyll sitä norjalaista. Eilen oli silakkapihveä uunissa paistettuna mutta ei ollut niin hyviä kuin voissa pannulla paistaen.

      Poista

Kiitos kommentistasi.