torstai 30. kesäkuuta 2022

Helkkarin helle!

 

Käytiin vuorokauden perinteisellä kesäretkellä Virpin ja teininsä kanssa. En ottanut kuvia, tuo on viime kesän reissulta. Kaikki meni hyvin ja ruoka oli hyvää, söin pitkästä aikaa punaisen lihan pihvin. Lankakauppa nurja katsastettiin. Siellä olikin paljon ennestään näkemättömiä lankoja. Siitä sitten Tammelan torille, joka olikin jo mennyt kiinni (sorry seuralaiset, kyllä se kahdeltä menee kiinni, mä olin väärässä).

Ratikalla ajettiin vaikka vaan pysäkin väli kun siinä voi maksaa lähimaksulla ja jos summa vuorokauden aikana ylittää vuorokausilipun summan niin järjestelmä veloittaa vain vuorokausimaksun. Ihan kuten Tallinnassakin vaan ei täällä meillä stadissa, ei voi edes lähimaksulla maksaa, pyh.

Noh, siinä sitten kuljeskeltiin tiistai-ilta ja keskiviikko aamupäivä helteessä! Helteessä kaupungilla!! Huh huh, mulla oli tuskallista huonon hengenkulun ja ylipainon kanssa, etenkin ylipainon. Hiki valui ja virtasi kuin hämäläinen koski. Tiistaisin ei muuten ole mitään järviristeilyjä? Semmoinen ois voinu vähän virkistää.

Kotona kissa oli rallia juossut matot rullalle, ruokaan oli vain vähän koskettu. Ehkä se oli iloinen kun tulin kotiin ja pääsi taas terassille.

No niin, helle jatkuu ja tylsyys ehkä taas iskee. Saatan olla kirjoittamatta tänne tai sitten kirjoitan. En nyt kirjoita mitään varmaksi. 

Hyvää kesää ja nauttikaa helteestä te ketkä siitä tykkäätte.

KS

7 kommenttia:

 1. Tampere on aina pienen reissun arvoinen!
  Helle on liian kova paikka kovin monelle, varsinkin kun ikää alkaa olla kertynyt, tai on vasta pikkuisen.

  VastaaPoista
 2. Helle ei kyllä helli tässä iässä, näillä taudeilla ja kiloilla tosiaankaan.

  VastaaPoista
 3. Hellettä alkaa olla vähän liian kanssa. Sadetta odotellessa, hyvää kesän jatkoa.

  VastaaPoista
 4. Juu ei oo kivaa tää paahde. Ei edes saaressa enää. Merivesi on melkeen 23 ja siellä on levää. Ratikasta tulee kyllä lapsuusmuisto. Veljen kanssa äidin siskon luo mentiin sillo ku Turussa oli vielä raitsikka (siis seitkytluvulla). Nykyään on vaan jumikulaari ja Föri :)

  VastaaPoista
 5. Porissahan tehtiin kesän lämpöennätys :( Viilentäjä päälle, tornipuhaltaja ja ilmanpuhdistin. Jotenkin vaan yrittää jaksaa <3

  VastaaPoista
 6. Kiva reissu sinulla, vaikka liian lämmintä on ollutkin.

  VastaaPoista
 7. Kiitos seurasta muruuuu <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.