torstai 16. kesäkuuta 2022

Seela -neulepusero

Nyt on kesä kauneimmillaan! Vihreä on vielä hieman vaaleata, puut ovat ylpeitä lehdistään. Luonnonkukat täyttävät pellot ja niityt sekä ne hieman varjoisammatkin paikat.

Lämpimässä, puolivarjossa oli hyvä istua neulomassa lämmintä mutta höyhenen kevyttä ja pehmoista villapuseroa. SEELA - puserosta tuli kiva. Koko on sopiva ja tykkään värsistä. Ihan just prikulleen ohjeen mukaan neuloin. Silti jäi yksi kokonainen kerä lankaa, Sandnäs Garn Börstet Alpaka. Mua harmittaa nämä ylimääräiset kerät, mihin mä niitä saa käytettyä? Napissa lukee Hand made -ja koska se oli just tähän sopiva väri niin siinä se nyt on. Se on joskus ollut jo yhdessä pipossa, mutta nappeja on hyvä kierrättää tarpeen mukaan.


 
Käväisin Nurmijärvellä Villen luona kahvilla. Läheiseltä pellolta poimin ihanan luonnonkimpun. Sain kivan kissapussukan ja Neulepäiväkirjan. Saas nähdä kuinka alun innostuksen jälkeen muistan/viitsin tuohon neuleet kirjata.
 

Kielonipun ostin kerjäläiseltä, olin ihan tätä varten varannut kolikoita femman verran. Kyllä kesällä täytyy kielon tuoksu kokea.


Ehkäpä, ehkä menen Brinkkalaan lauantaina - moikkaa jos tunnistat mut.

En mennyt Turkuun koska täällä ja siellä satoi. VR hinta ja matka-aika ei oikein osuneet yhteen kosteaan perilläolo aikaan.

KS

7 kommenttia:

 1. Kaunis on pusero ja hyvin istuu. Nappi kruunaa kokonaisuuden. Kerjäläiset todella kauppaavat noita kielokimppuja. Vielä en ole ostanut, mutta nyt juuri päätin, että seuraavalta ostan. Pidän viitosta varalla mukana.

  VastaaPoista
 2. Pehmoisen näköinen pusero ja sopii kauniisti tuon hameen kanssa.

  VastaaPoista
 3. Hei, nätti pusero ja kiitos Brinkkala vinkistä, 👍vaikka lankaa en tällä hetkellä välttämättä tarvisikaan. Eipä ole tullut seurattua tapahtumia täällä Turussa. Harmi, että luvataan sadetta huomiseksi, mutta nähdään jos nähdään siellä, en tiedä vielä varmuudella tulenko.
  Tuula Turust 😎

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielessäni olitkin jo. Mutta mutta, tuo sadetilanne ei kyllä nyt näytä lupaavalta. Taitaa jäädä tulematta. No en sitä lankaa mäkään tarvii mutta muuten vaan ois kiva tapahtuma.

   Poista
 4. Nyt on vehreys kauneimmillaan. Ihanan pehmoinen paita. Neulo jämäkerästä pipo.

  VastaaPoista
 5. Hieno pusero ja raglankavennus on plussaa. Malli istuu hyvin päälle ja kädet mahtuu liikkumaan.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.