lauantai 23. heinäkuuta 2022

Michael Monroen keikalla!

Tuusulassa Krapi / Krapin Pajalla oli Michael Monroen Puistokonsertti. Ou Jee! Olipas kiva tapahtuma

Järjestelyt olivat kertakaikkisen erinomaiset! Etukäteen voi tilata esim. juomat ja  ne toimitetaan valmiiksi paikallesi. Myyntipisteitä oli useampi, juomavettä oli saatavilla monessa paikassa, myös mukit, ja sai toki omankin vesipullon siinä täyttää. Suosittelen menemään jos vain joku esiintyjä yhtään kiinnostaa, ihan ykkösesiintyjiä siellä vielä on. Kesäteatterikin tuolla näyttää olevan. 

Sähköpostiin oli jo etukäteen tullut hyvät ohjeet mutta paikalle saavuttua oli ihan henkilökohtainen opastus omalle paikalle ja samalla kerrottiin miten paikalla toimitaan. Mun paikka oli numero 87. Pöydät ovat koivupöllejä, erilaisilla teksteillä.

Olisinpa saanut MM:n yleisölle heittämän punaisen viuhkan kun mulla oli punaiset kynnet ja MM:n Kalevala Korulle suunnittelema sormus A Star All Heart.

 

Söin Liekkileivän. Se oli niin maukas että hyvä kun kieli ei mennyt mukana. Namskis.

Vähän myöhässä aloittivat soiton, näytti Sami Yaffa tulevan viime tipassa. Noh, mikäs oli kauniissa puistossa istua ja seurata ihmisiä. Radio Suomessa on muuten kesäisin Radio Sami Yaffa, suosittelen kuuntelemaan, vaikkapa Areenasta. Sami juttelee mukavia ja soittaa kivaa harvemmin kuultua musaa. Soitto alkoi ja lavalla mentiin kovaa ja lujaa. Aikamoista akrobatiaa.

Välillä pikku pyrähdys yleisön joukkoon.


Lopuksi MM soitti rumpuja.Ihan julkisella liikenteellä menin ja tulin, erinomaisen hyvin toimi taas tämäkin.

KS

8 kommenttia:

 1. Tuonne pitäisi lähteä seikkailemaan, kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
 2. Varmasti kiva ilta. Hyvin oli näköjään järjestettykin. Aina ei tarvitse suuren suurta olla.

  VastaaPoista
 3. Onpa kiva, idyllinen, meko mesta. Hyvä kun menit "tuulettumaan".

  VastaaPoista
 4. Olet ollut kesäissä huippu tapahtumassa! Loistavaa musiikkia, herkullista liekkileipää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juu, oli kyllä hyvä tapahtuma, toistekin tuonne olis kiva mennä, mutta seurassa. Olet Tarja itsekin ollut tosi upeissa paikoissa reissussa. Seuraan kyllä mutta kun kommentointi on joskus vaikeata, tätäkään en päässyt noin vain kirjoittamaan vaan piti tulla ns. ulkopuolelta sisään eikä omasta suorasta linkistäni.

   Poista
 5. Onpas ollut kiva tapahtuma ja sää suosinut! Minä kävin viime viikolla pyöräilemässä tuon Tuusulan järven ympäri, oli kyllä mukava reitti. Ystäväni muutti Järvenpäähän vuosi sitten, niin talvella jo päätettiin että pyöräillään sitten kesällä. Hyvää kesän jatkoa sinulle Kristiina! T. Eila

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, olen muutaman kesänä haaveillut Tuusulan järven ympäri ajamisesta. Ehkä yöpyminen välissä riippumatolla, mutta en ole saanut kaveria.

   Poista
 6. Varmaan mahtava elämys. Olisimpa ollut mukana.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.