maanantai 29. elokuuta 2022

Kevätkylvö -huivi

Willamagia järjesi huivin yhteisneulonnan. Lanka vaikutti kivalta, Kremke'n Lazy linen / 80% villa ja 20% pellava/  ja mallikin oli hauska niin lähdin mukaan. Hyvin huivi edistyi, välillä enemmän ja sitten taas taukoa kun tuli muuta kivaa neulottavaa.

 

Elokuukin oli helteinen, huh-puh, siis pääasiassa oleskelin iltapäivät ja illat omalla terassilla, aamupäivät sisällä vaikka kuuma sielläkin oli.

 

Reunapitsin kanssa meinasin hermostua. Ei se vaikea ollut mutta jotenkin vaan ei silmukat menneet niinkuin piti. Noh, kyllä se sitten rupes sujumaan ja valmistui.


Oli saanut huivin kasteltua ja viritettyä terassin reunalle kuivumaan. Ja kas, sitten tulikin piiiitkästä aikaa pieni sade kohdalle. Yritti vähän muristakin ja muutaman pienen rakeenkin pilvi tipautti. Muualla näillä seuduin oli ollut Isoja rakeita ja Kunnon sade. Huivi siis piti siirtää sisätiloihin kuivahtamaan.


Lanka- ja ohjetilauksen mukana tuli sininen Hand made-merkki. Ompelin sen huivin niskaan.En ole huivi-ihminen niin tämä kaunotar taitaa taas jäädä kaappiin lojumaan kunnes keksin sille sopivan kohdehenkilön.

KS


9 kommenttia:

 1. On kyllä kaunis huivi, kaunis malli ja sointuvat värit.

  VastaaPoista
 2. Hienoa tuo sileän ja ainaoikein neuleen vuorottelu. Käytän huivia ja ne ruskean tai maan sävyisiä. Kaikki "värikkäämmät" huivit jää käyttämättä ja siirtvät muille. Huiveja on kiva neuloa.

  VastaaPoista
 3. Kiva tuo käntyvä kaulus. Suuri huivi on helppo asetella käyttöön.

  VastaaPoista
 4. Kaunis huivi! Tulee tarpeeseen ensi talven energian säästöjen aikaan.

  VastaaPoista
 5. Kaunis malli ja värit. On se kumma kuinka kiva on neuloa sellaista(kin), jota ei itse välitä käyttää.

  VastaaPoista
 6. Kaunis malli ja kivat värit sinulla. Pitää pitää mielessä tuo ohje; on varmaan ollut kiva neuloa.

  VastaaPoista
 7. Kaunis huivi! Siitä saa joku hyvän hartioiden lämmittimen. Minä en ole tehnyt pitkään aikaan huivia, mutta nyt taisi herätä houkutus. 😊

  VastaaPoista
 8. Komea huivi huivi-ihmiselle. Minäkään en ole huivi-ihminen. Onneksi heitäkin on.

  VastaaPoista
 9. Kaunis huivi. 😊 Minulla on ostettuna tuo ohje ja vihreän sävyiset langat. Pitäisi aloittaa tekemään oma huivi nyt keväällä. Katselin, minkänäköinen siitä tulee ja kivalta näyttää.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.