torstai 21. maaliskuuta 2024

Valmistuneita neuleita

Kevätsormikkaat ovat raikkaat ja sopivat mainiosti keltaiseen sadetakkiini. Sitä on tullut pidettyä koska sää on useana päivänä ollut sumuinen ja kostea. Näin paljon sumuista ei ole miesmuistiin ollutkaan. Nythän olis oikeasti pitänyt olla talvi tai kauniit "keväthankiaurinkokelit" mutta. . . .

 


 

Sukat ovat näennäisesti samanlaiset mutta todellisuudessa niissä on monia eroavaisuuksia. Ilman ohjetta en saa koskaan kahta samanlaista sukkaa. Siispä ohjeen kanssa pitää jatkossa neuloa. Tai eihän se haittaa, että ovat erilaiset mutta itseä se harmittaa.





Pitäisköhän ne Yellow Submarine lapaset neuloa kun Helsinki Beatles Weekend on jo parin viikon päästä. Niillä vois vähän brassailla siellä ;)  En ole ostanut lippua vielä kun odotan, että joku lähtis kaveriksi.

KS

4 kommenttia:

  1. Kivat sävyt sukissa, sanoo täällä sinisestä tykkäävä tyttö.

    VastaaPoista
  2. Kauniit sukat ja sormikkaat. Minuakin harmittaa, jos sukat ei ole samanlaiset. Toisaalta voin kyllä pitää toisessa jalassa punaista sukkaa ja toisessa sinistä.

    VastaaPoista
  3. Pirtsakat sormikkaat tuo vähän aurinkoa sumun keskelle. Voi kun olisikin vain sumua , eikä joka päiväistä lumi- ja räntäsadetta niin kuin meillä. Vaan kaippa se kesä sieltä vielä tulee kun kerkiää.

    VastaaPoista
  4. Iloiset sormikkaat. Sukat on hyvät, ei pieni erilaisuus ärsytä. Tuskin olisin heti huomannut , jos et olisi kirjoittanut.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.