Todella mukava ja antoisa risteily Virpin kanssa Turku-Tukholma-Turku Viking Linella. Ei siis käyty lainkaan maissa. Aamuista Tukholman saaristoa ihailtiin hytin ikkunasta. Rantarakentamista kuvassa ja kyllä siellä niitä tv-sarjoista tuttuja kesähuvila näkymiäkin oli.
Menomatkan ilta meni niin nopsaan ettei huomattukkaan kun jo oltiin menty nukkumaan.
Paluumatkalla nautittiin oikein kunnolla! Aperitiivina alkoholiton kuohujuoma Seamore Champagne Loungessa.
Päivällinen Oscar a'la Cartessa söimme Itämeren parasta ruokaa.
* maalaisleipä + vaahdotetu voi
Alkuruokana paahdettua maa-artisokkaa, tillillä maustetua hapankermaa, muikunmätiä ja säilöttyä valkoherukkaa
Pääruuaksi yön yli haudutettua kotimaista poroa, suolattua puolukkaa, kuivattua poron sydäntä ja perunavaahtoa. Liha on tuon perunavaahdon alla ja sen päällä on raastetuna poron sydäntä. Ai että tuo tuoksuikin niin hyvälle. Ja maistui niin, että melkein nuolimme lautaset.
Herkullisia jälkiruokiakin listalla oli mutta ei me enää jaksettu sellaisia syödä. Joimme kahvit ja teet toisaalla.
Juteltiin niitä näitä, tutkittiiin myymälän tarjontaa, naurettiin ja hassuteltiin. Mulle tämä oli mahtava terapiamatka, sain olla hyvän ystävän seurassa pari vuorokautta, syödä seurassa ja puhua ääneen ihmiselle.
Lauantaina meillä oli vielä aamupäivä aikaa kuljeksia Turussa ennenkuin Virpin juna Espooseen lähti. Kauppahallissa söimme lounaaksi ranskaliset galettet.
KIITOS Virpi kivasta matkasta ja ihanasta seurastasi.
KS







 
Voi noita herkkuja. Ihana matka.
VastaaPoistaOi oi mitä herkkuja on olut tarjolla. Upeat reissukuvat olet ottanut.
VastaaPoista