maanantai 25. huhtikuuta 2005

Divarikierroksella

Jaahas, jokos kaikki ovat lukeneet Nalle-jutun? Mukavasti olette antaneet siitä palautetta, kiitos! :))

Tässä mietiskelen, jokohan alkaisin kirjoittaa suunnittelemaani ”Historian havinaa” tarinointia. Juu, tämä on neuleblogi, mutta en millään viitsi avata toista blogia satunnaisia muita tarinoita varten. Ja tuossa historia jutussa kuitenkin kerron kädentaidoista.
Vauvahaalari edistyy, Pikon tilausluomus ei. Se tökkii ja pahasti, jotenkin sieluun sattuu tämä ristiriita: hyvät langat ja epämääräinen lopputuote.
 Päivän hankinnat:
  • divari 1: Joy Gammon: Mjuka stickade djur och andra leksaker (engl. alkuteos: Easy to Make. Knitted toys). Eläimiä koko viidakko, joulupukista lumiukkoon, nallesta nukkeen. Iskemätön kirja 4 euroa.
  • divari 2: BWT /Lastenneuleita 4-12 vuotiaille. Kivoja perusneuleita tytöille ja pojille.  Ajattomia malleja, monipuolisia kuviopintaneuleita. Tämä lehti mulla on ollut joskus, Villelle olen siitä tehnyt vetskari-hupparin. Mutta se muutto, missä kaikki ylimääräinen tuli annettua pois!! Tässä on taas kerran julkaisu, missä ei ole minkäänlaista vihjettä painovuodesta! Julkaisijakaan ei mainita mutta kaiketi Novita, koska sen mainos on  sisäkannessa ja langat ovat Novitan. Neuleiden suunnittelijaa ei mainita, mallit ja lapset eivät kuitenkaan vaikuta kotimaisilta? Siistikuntoinen lehti 3 euroa.
Molemmissa divareissa oli hyvä valikoima pitsikirjoja, siis hienoja pitsejä ja nypläystä, opettajan kirjasta lähtien. Pitäisikö sitäkin vielä kokeilla?
  • Kirjastosta lainasin Kari Hotakaisen Juoksuhaudantie CD-kirjana. Saan taas kutoa ja kuunnella. Edellinen kasettikirja oli taas jotain soopaa ja nauha huonokuntoinen, niin että en viitsinyt kuunnella sitä loppuun.
KS

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.