lauantai 2. huhtikuuta 2005

Hankintoja
Laitanpa tänne tänään vähän tällaista kylmää faktaa, että ei tämä harrastus ihan ilmaista ole, vaikka joku luulee, että itse tehty ei "maksa mitään". Ohjeita, lehtiä ja kirjoja on mukava plärätä ja katsella tekemisen lomassa.
Neuleystävien kanssa laskimme, että uudessa Pirkassa olevan neulejakun hinnaksi tulee M-kokoisena 51.20 €. Aika hintava jakku, sanoisin.

Tällä viikolla olen ostanut alan "kirjallisuutta":
Divarista 2 kpl Kauneimmat Käsityöt, yht. 4 €
Kirjatorilta 1 kpl samaista lehteä, 3.50 €
Stockalta Diana-virkkauslehden 3.20 €
Kirjapörssistä kirjan Lasten Neuleet, 4.90 € (ennen 32.80 !!) Tässä on hauskoja kuvioita, jos sellaisia nyt innostuisi joskus tekemään.

Myös yhden kauniin napin ostin virkattua laukkuani varten, 90 centtiä! Yleensä tongin kirppiksen laatikosta sopivan napin, mutta nyt ei tärpännyt.
Niin, siihenhän ostin kerän Maxia, 1.50 €.

Muovitaskuja, että saan taas noita kirjaston lehdistä kopioituja ohjeita järjestykseen. Hintaeroa niissäkin oli: 10 kpl 1.50 € ja vieressä tarjouksena 100 kpl 3.90 €. Nyt riittää niin ettei kaiketi tarvitse enää taskuja ostaa. Mappi on tietysti uusiokäyttöinen kirppislöytö.

Onneksi kotona löytyy langoissa, ettei niitä tarvinnut nyt ostaa. Ja Palmat on valmiiksi hankittuna toista vauvahaalaria varten. Taidanpa aloittaa sen nyt.
KS


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.