torstai 18. elokuuta 2005

Myrskytuhoja keskikaupunngillaMaailma muuttuu ja niin muuttuvat asiat pihapiirissäkin aivan huomaamatta. Toki tämän muutoksen olisin huomannut jos olisin ollut kotona tapahtuma-aikana. Enkä huomannut tätä edes nyt kotona ollessakaan johtuen siitä, että en ollut ehtinyt istahtaa pyöreän pöytäni ääressä juuri sille tuolille, jossa yleensä istun syödessä ja lukiessa. Nyt on enempi ollut käytössä tämä mediatyöskentelytuoli.

Kivijalkakaupassa sitten eilen pysähdyin kuuntelemaan kassan ja asiakkaan käymää keskustelua; pihalla oli auto mennyt nuuskaski, lasia oli keittiö täynnä, ikkuna korjattiin, hyvä ettei kukaan istunut pöydän ääressä, aamulla oli poliisi ja palokunta paikalla, jne. jne.

Mitä on tapahtunut myrsky-yönä viime viikolla?

ENNEN
ja
JÄLKEEN

Suuri, upea, ihana vaahteravanhus on kaatunut!

Puu oli sisäpihalla, korkeiden kerrostalojen ympäröimänä. Luulisi, että suojaa olisi riittänyt eikä tuuli olisi tänne päässyt tuolla lailla riepottelemaan. Olisi siinä ollut aikamoinen herätys keskellä yötä kun puu tulee keittiön ikkunasta sisään! Asukkaat eivät kuitenkaan olleet kotona tuolloin.

Mikä kyynelvirta täällä olisi ollutkaan jos olisin ollut kotona puun kaatuessa, kun nytkin on kyynel silmäkulmassa.
Puusta oli mukava seurata vuodenkulkua. Ja ne upeat syysvärit mitkä vain vaahterassa voi olla! No, onhan tuossa vielä muutama jäljellä mutta juuri tämä puu oli se komein ja hallitsevin. Ja peittihän se mukavasti naapuritalonkin.

KS


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.