torstai 11. toukokuuta 2006

Mukavaa elämääMukavaa 1:
Viime viikolla sain pistoksen, että ehdottomasti haluan jonkun neulekirjan. Katsoin kaikki Hobboks´in monta hyllyä alan kirjoja mutta mikään ei sytyttänyt. Torstain neuletapaamisessa näin kirjan Knitting on the Road. Jee, sen haluan. Tiistaina taas Hobboks´iin. Ei, sitä kirjaa ei siellä ollut eikä nyt saatavissakaan, mutta lupasivat soittaa loppuviikosta kun tulee lähetys uusia kirjoja.

Tänään sitten soittivat. Erinomaista palvelua. Lähdin välittömästi kauppaan ja ostin Nancy Bush´in kirjan Knitting vintage socks. Uusi kirja kainalossa (ei missään paperissa tms.) sipsuttelin "naama naantalin auringolla" Kluuvin kauppakeskukseen jäätelölle. Ah, mikä nautinto. Katsella kauniita sukkia ja nauttia erinomaisesta italialaisesta jäätelöstä. Tämä oli jo viikon toinen annos tätä jätskiä.

Alkuviikolla söin sitruunasorbettia ja pistaasijäätelöä. Sitruuna oli juuri sen makuista ja juuri niin herkullista kuin vuonna 1966 Riccionessa!
Nyt oli vuorossa Viikunan-  ja KaneliLatten -makuiset jätskit. Nam.

Raaka-aineet näihin jäätelöihin tulevat Italiasta, paitsi marjat ovat kotimaasta. Varmasti Helsingin tuoreinta jäätelöä koska se valmistetaan aina aamulla, ehkä joskus jotain jää seuraavaksi päiväksi.


Mukavaa 2:
Jotkus muistanevat laulun "Huomenna mennään Korkeasaareen, Korkeasaa-
reen . . . ". Samalla sävelellä voi hyvin laulaa: Huomenna menen Kaunissaareen, Kaunissaareen . . ." !!

JeeeeJee! Tavarat ovat pakatut, uusi teltta on niin iso mötkylä, tai siis kolme, että Ville on luvannut viedä minut venerantaan. Toivon, että näiden kauniiden päivien jälkeen ei nyt sitten sataisi huomenna. Teltta olisi mukava saada pystyyn kuivana. Sen jälkeen ei sitten enää ole niin väliä, vaikka lunta tulisi.

Sunnuntaina saatte muutaman kuvan saaresta katseltavaksenne.

Mukavaa viikonloppua kaikille lukijoilleni
KS

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.