keskiviikko 24. toukokuuta 2006

Uusi lähi-lankakauppani
Kommenteissa Sibylla arveli, että olen hieman kauempana Menitasta nyt. Kyllä, metro- ja ratikkamatkan päässä mutta metrolla kun hurautan Itäkeskukseen ja siellä Hansasillalle niin olen lähimmässä lankakaupassa = Lanka-Vakka. Kauppa on ollut tässä jo parikymmentä vuotta.Kuten niin moni muukin käsityöliike niin tämäkin on pienessä tilassa ja lattiasta kattoon täynnä käsityötarvikkeita.Neulelankoja on vaikka minkämerkkisiä ja -laatuisia. Kyllä tämä valikoima varmasti tyydyttää tavallisen neulojan tarpeet ja hieman erikoisemmatkin. Niitä aivan erikoisia lankoja ei täällä tietenkään ole mutta nettikaupathan ovat niitä pullollaan (ja Visat vinkukoon).Nappeja on varmasti satoja putkiloita


sekä nauhoja kymmeniä rullia.


Edullista hahtuvaa on kaikissa väreissä. Myös huovutusvillaa on saatavissa.


Todella edullista muliinilankaa on vaikka millä mitalla (esim. 0.50 €/tokka)


Käsityöliike kun on, niin tietysti täältä saa myös vetoketjut, neulat ynnä muut tarvikkeet.
Tällä reissulla vain kuvasin enkä ostanut mitään vaikka mieli olisi tehnytkin. Ajattelin kuitenkin neuloa sen Taran mekon valmiiksi ennenkuin hankin mitään uutta lankaa, jos vielä sittenkään.
Lankavarastoni oli muuten se kaikista kevyin muutettava vaikka laatikoita olikin monta ja veivät tilaa. Siis suuremmankin varaston voi muuttaa ihan huoletta.

KS

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.