tiistai 20. maaliskuuta 2007

Papukaija-pusero
Papukaija-pusero ja kesäpussukkaTaralle, kuinkas muuten ;)
To Tara, of course ;)

Lanka: Lukuisista Tahiti-neuleistani jääneet kokonaiset kerät sekä jämänyssäkät, pusero 260 g ja kassi 140 g
Puikko: Addi-pyörö nro 5.5.
Malli: Novita Kevät/kesä 2004, ohjeet 12. ja 26., joita sovelsin oman pään mukaan. Muun muassa hihojen silmukat poimin kädentieltä, neuloin ne pyörönä niin pitkälle kuin värillisiä lankoja riitti.

Tahiti-langasta olen neulonut paljon. Se on siitä mukava, että vaate on helppohoitoinen "pese ja pidä".

Olkapäällä istuu Papukaija.

Tämä se onkin todella kierrätetty: Ostin 70-luvun alkupuolella kaksi papukaijaa. Ne koristivat mieheni ja minun vihreitä T-paitoja. Paidoille aika teki tehtävänsä mutta papukaijat otin talteen. Seuraavaksi ne koristivat useita Villen vaatteita. Ja nyt laitoin tämän tähän puseroon. Toinen odottaa vielä vuoroaan päästä taas käyttöön.


Virkatussa pussukassakin on kierrätystä, tosi vanhaa punaista kanttinauhaa. En muista sitä käyttäneeni vaan se taitaa olla Maijan aarrearkusta saatua tavaraa. Puuhelmi löytyi nappilaatikosta, se on varmaankin Aarikan poistomyynti-
laatikosta.Tänään tuli uusi Novita-kesälehti. Siinä ei ollut mitään minua kiinnostavaa. Tai no, pitsiliina. Kuten tässä Kesä- niin myös Kevät -lehdessä on kaarrokeneuletta monenlaisin muunnoksin.
Samainen malli on myös 2004 lehdessä, josta nämä nyt tehdyt työt  ovat. Monta muutakin mallia tästä lehdestä on tullut tehtyä. Ja vielä muutaman voisi tehdä. Joissakin lehdissä vain sattuu olemaan paljon sopivia juttuja ja joissakin ei sitten niin mitään.


KS


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.