keskiviikko 23. toukokuuta 2007

Kesähuvilan pystytys
Edellinen Kaunissaari-kategorian kirjoitus päättyi kuvaan tyhjästä telttapaikastani, siitä on hyvä jatkaa taas uuden kesän kuvia.

No niin, saarikausi on avattu, talvisäilö purettu ja matot tuuletettu.
Kaikki tavarat olivat talvehtineet hyvin. Kun tavarat pakkaa puhtaina ja kuivina ilmatiiviisiin pakkauksiin ja pusseihin sekä huolehtii, että itse talvisäilö ei ole liian tiivis vaan ilma pääsee kiertämään niin kaikki on keväällä kunnossa.
Ja mikä tärkeintä; huvila on pystytetty!

Tästä se lähtee.Vielä hieman pingotusta ja suurien, painavien kivien laittaminen teltan helmoille painoksi ja kesänvietto voi alkaa.


Ja tässä uusi "baaritiskini" eli tiskipöytä. Viimekesäinen ei ollut oikein kiva ja nyt löytyi tällaista hyvää luonnonmukaista materiaalia ;)

Vesikannu saa vielä maastoutumishupun päällensä. Suora auringonvalo ei ole hyväksi vedelle eikä kannulle, ja minusta on kivampi kun tuollaiset valkeat yms. romppeet eivät pilkota metsän läpi polulle kaiken kansan silmien harmiksi, roskapussinikin ovat mustia.

Kaiken ahertamisen lomassa ehdin pitää kahvi- ja neuletaukojakin. Tuossa on tekeillä se epäonnistunut "Sinikello"-huivi.


KSEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.