tiistai 26. toukokuuta 2009

Puunattua ja tuunattua

Kyllä kannattaa käydä kirppiksellä. Tällä kerralla olen tehnyt löytöjä Itäkeskuksen vieressä Puhoksen ostarilla Fida-kirppiksellä.
Viime viikolla ostin Brandonille rattaat, jotta pääsevät kulkemaan välillä ilman kantoliinaakin. Hinta oli huikeat 10.50 €!

"Puunattua" = pesin kaikki pehmusteet, turvavyöt ja suojapeitteet. Kuomun kangasta ei saa irti niin se on sitten vain pyyhitty puhtaaksi. Itse ratasosa pääsi suihkuun ja tehopuhdistukseen. Ai ai kun on siistit rattaat. Ja kaikki osat toimii, menevät myös kasaan. Kyllä olin tyytyväinen ostokseeni. Laitoin kuvia Marcialle ja hänkin tuntui tykkäävän näistä.

 Siellä oli silloin myös ns. vauvan matka-amme. Sitä siinä katselin ja mietin mutta en kuitenkaan ostanut. Vaan jäi se kaivelemaan niin, että menin seuraavana päivänä sitä ostamaan. En sitä enää nähnyt ja kysyin myyjältäkin, joka oli sitä mieltä että se on myyty jo.
Eilen menin sinne katselemaan korvaavaa tuotetta - silityslautaa tai pyykinkuivaustelinettä tms. -  ei sellaisia ollut. Mutta, ihmeiden aika ei ole ohi: se matka-amme oli siellä taas! Myyjäkin oli ihmeissään, että mitens se nyt näin? Ehkä joku olikin sen ostanut mutta tuonut takaisin jos se ei ole kelvannutkaan, mene ja tiedä. Minähän ostin sen heti.

 "Tuunattua"
* Ostan kirppikseltä vauvan matka-ammeen, siinä on erinomaiset jalat ja "ammeosa" on hyvä säilytyspussi tavaroille.


 * Otan varastostani liimalautalevyn, se on jäänyt edellisestä projektistani, ja sahan. Sahaan tarkoitukseeni sopivan palan.

 * Käyn rautakaupasta ostamassa ruuvattavia koukkuja.
* Etsin runsaasta kangasvarastostani maastokuvioista ja vihreätä sadetakkikangasta.
* Ompelen niistä mittojen mukaan ammeelle helmat.
 * Opettelen jälleen kerran käyttämään Prymin julman näköistä puristinta.


 * Onnistun tekemään kankaaseen reiän reunoja.

* Koukut laudan pohjaan, lauta ammeen päälle, reiät kankaineen koukkuihin ja KAS:
olen tehnyt huvilalleni KEITTIÖN!
(Äh, kuvassa helma on vielä liian pitkä)

 Tiskatessa laudan päällä voin pitää ohutta suojamuovia, jos se osoittautuu tarpeelliseksi. Keittimen ja grillin alla pidettäväksi on rosterilevy.

 Keittiön kaappiin mahtuu ämpärit, polttoaineet yms. Pussissa voin säilyttää esim. kattilat ja sen semmoiset, tai mitenkä nyt sitten tavarat löytävät omat paikkansa

Eiköhän tämä hyvin maastoudu paikalleen kun etupuoli on vihreä ja takapuoli on maastokuvioinen.
Kirppiksellä en mitenkään voinut vastustaa kiusausta ostaa laukku. Kuvassa värit ovat oudot, se on tummanruskea, kuviot harmaata, oranssia ja turkoosia. Siis aika retron oloinen. Se on just hyvä saaressa pitää omaisuus kasassa ja kuljettaa mukana.
KS

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.