tiistai 9. helmikuuta 2010

Bockin talo


Varta vasten reissasin tänään stadille tsiigaan missä se lankakauppa Sypressi nyt majailee. Kiseleffin talo meni remonttiin ja moni kauppias on nyt Bockin talossa. Osoite on Katariinankatu 4 / Aleksanterinkatu 20, Leijona kortteli.

Heti osui Sypressi silmiin. Ensimmäisenä oli Jonk Galleria. Ja monta, monta muuta liikettä mutta tietysti unohdin kirjoittaa nimet ylös. Kannattaa mennä itse katsastamaan uudet uljaat tilat. Tila onkin oikein kiva ja valoisa, jotenkin galleriamainen.

Sypressissä on kyllä jo riittävästi lankaa sitä halajaville, kaikki vain ei ole vielä ehtinyt hyllyihin asti. HUOM!  (30.3.12 päivitetty): Sypressissä ei ole enää lankoja myynnissä! Ehkä, ehkä joskus tulee jotain, tarkista tilanne.Yleisnäkymää
Katariinankatu Aleksilta Kauppatorille päin.
Katariinankadun sisäänkäynti.
Aleksinpuoleinen ovi. Joskus tästä mentiin mm. Raastuvanoikeuteen.
Seinälaatta kertoo kaupunginvaaltuston kokoontuneen täällä ensimmäisen kerran 1875.
Samalla reissulla kävin myös Design Forumissa katsomassa yhden neuleen. Systeri haluais sellaisen itselleen. Pah, en ala plagioimaan, olis meinaan tylsääkin tylsempi neulottava: mustaa sileätä iso suorakaiteen muotoinen pala. Saa ihan itse neuloa semmosen. Siinä oli sitten jotain kiinnityssysteemejä, esim i-cord tms. nauha, jolla se pala muotoui jakuksi tai joksikin. Hinta taisi olla vähän päälle 200 euroa! Huippuhinta oli mohairista neulotut pienen pienet töppöset: 31 euroa!

KS


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.