perjantai 12. helmikuuta 2010

Sytomyssykampanja HUS


No niin, vihdoinkin saatiin kampanjaorganisaattori myös HUS-alueelle: leenah! Kiitos!


Edit: Kampanja-aika korjattuSytomyssykampanja HUS 12.2. - 31.5.2010Sytomyssykampanjan aloittivat Seijasisko ja Matleena, ensimmäiset kirjoitukset tässä ja tässä linkissä.

Sieltä kampanja on levinnyt muuallekin
Pohjois-Karjalan keskussairaala
Seinäjoen sairaala
Vaasan keskussairaala
Turun Yliopistollinen keskussairaala
ja nyt siis mukana on myös HUS =  Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri

leenah otti ja tarttui toimeen. Hän on ollut yhteydessä HUS:in syöpäosastolle ja keräys on nyt käynnistynyt. leenah hoitaa myssyjen keräyksen ja toimituksen HUS:ille.


Hänellä ei ole blogia mutta ei hänen kauaa tarvinnut etsiä blogillisia kumppaneita. Mukaan lupauduin minä ja toinenkin blogi, joka julkaistaan kunhan hän palaa linjoille  linjoille nyt palannut SANNA! Hänet löytää blogista Minä ja syöpä.Kerron tässä blogissani kampanjan edistymisestä, kuulumisia yleensä ja julkaisen kuvia. Myssyjen lähetysosoitteen saat minulta e-meilillä osoitteella: tiina52@luukku.com (sama osoite on myös tuolla yläkulmassa). Karkeasti rajattuna ITÄ- Helsinki-Vantaa suunnalla voidaan sopia myös myssyjen nouto jos on useampi pipo paketissa (Kristiina ja Leenah: Järvenpää-Kerava-Tuusula-Itä-Vantaa-Malmin seutu-Itä-Helsinki/ Sanna: Vihti, Karkkila, Lohja) Esim. Ogelin neuletapaamisessa myssyjä voi antaa minulle leenalle toimitettavaksi.Hyviä myssyohjeita, ynnä muuta hyödyllistä tietoa, löytyy Lankapirtistä, Seijasiskon neule- ja matkablogista sekä muista kampanjablogeista. Matleena on jo kirjoittanut hyvän yhteenvedon myssyistä niin lainaan sen tähän (eihän pyörää enää tarvitse keksiä?)"Millainen sytomyssyn tulisi olla? On mukava, että saadaan monenlaisia myssyjä. Me ihmisethän olemme kaikki erilaisia ja pidämme erilaisista päähineistä. Ja eri kasvoihin sopii erimalliset myssyt. Siksipä haluankin painottaa, että kaikenmallisia päähineitä voi tehdä keräykseen. Ratkaisevinta on siis materiaali, ettei se kutita eikä hiosta hiuksettomassa päässä. Monet luonnonkuidut esim. puuvilla ja bambu ovat tällaisia.Kukat ym. koristelut ovat kivoja, mutta eivät pakollisia. Jos jokainen tekee omaan päähän sopivan myssyn/myssyjä, niin silloin saadaan eri kokojakin mukavasti.

Keräykseen ei tarvitse varsinaisesti ilmottautua, vaan riittää, kun tekee myssyjä ja toimittaa ne valitsemansa alueen kerääjälle."


 


Leenoja on monta niinpä tämä "meidän Leena" kirjoittaa seuraavasti:


Hei,tiedoksi kaikille
alan käyttämään nimimerkkiä leenah tässä sytomyssyasiassa, niin erotun muista Leenoista. Googletiliin en kuitenkaan tee muutosta, joten allekirjoitan vaan sillä lähetetyt viestit. t. leenah


 


Eiköhän tässä nyt tullut tärkein kerrottua, että saadaan keräys käyntiin. Kaikki virkkaamaan/neulomaan myssyjä! Itse olen muutaman jo toimittanut Seijasiskolle, tässä kirjoituksessani on kuvat.


KS


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.