tiistai 1. kesäkuuta 2010

Virkattua ja neulottua


Olen mä ihan vähän saanut lankakäsitöitäkin tehtyä. Vihdoin ja viimein selätin kirjovirkkauksen. Ei se vaikeata ole muttä hidasta. Tämä kissakuvio tuli aina netistä vastaan kun jotain asiasta googlasin, olihan se pakko tällä kuvalla aloittaa. Eilen tuli postia systeriltä, Espanjan tuliaisia: niiden marsipaania ja K-kirjain kännykoru joka nyt pääsi tähän uuteen pussiin koristeeksi.

Lankana on Almina ja koukku 2.5.
Tiskiriepu Arrulle oravannahkana solumuovista;)

Lanka M&K:n Lin, koukku 3.0.
Nämä sukathan on olleet kesken koko talven. Lanka oli niiiiin ihanaa, että se oli tilattava saksasta Mariannelta joulun alla. Onhan se ihana vieläkin ja sukat on lämpöiset ja pehmeät. Tekeminen vaan jotenkin tökki, hidastakin se oli kun noista 4:stä oikeasta reunimmaiset on neulottu kiertäen. Ei oikein pääse joutuisaan rytmiin tuon takakautta neulomisen kanssa.

Lanka: Trekking 6 fach, 150 g. Puikko: Addipyörö 3.5Yksi Sytomyssykin valmistui. Aloitin sen myssypäivänä Itiksessä. Lahjoituslanka: Catania Aloe Vera puikolla 3.0.


Olettehan huomanneet, että HUS-myssyjä on luovutettu sekä syöpäklinikalle että Naistenklinikalle. Hienoa! Ja vastaanotto on ollut yhtä kiitollista ja iloista kuin muuallakin Suomessa. Sannan blogin kommenteissa on hoitajien kirjoituksia asiasta. Tänään Sanna käy viemässä lisää myssyjä, seuratkaa hänen blogistaan tilannetta.

Ja tarvetta lisämyssyille on paljon! Neulokaa ja virkatkaa ahkerasti, kaksi kuukautta on vielä ns. virallista aikaa mutta varmasti myssyjä voi tehdä jatkuvalla syötöllä.

KIP-päiväkin lähenee ja meillä saaressakin vietetään parituntinen KIP-tapahtuma. Jee.

KS

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.