keskiviikko 2. kesäkuuta 2010

Puutöitä ja hana-innovaatio


Kaikenlaisia työkaluja ja tarvikkeita mulla on joka lähtöön;) Kummalliset nippelit ja nappelit otan talteen, koskaan ei tiedä mihin niitä tarvitaan. Viime kesänä talteen korjattu sampanjapullonkorkki on nyt puolitettuna teltan putkipiikkien tulppana pitämässä uutta terassikatosta paikallaan.Keittopöydän kannen nikkaroin, ja sitten rappusen teltan eteen. Tässä se on, ja jossain telttakuvassakin näkyy vissiin paremmin. Tämän kesän suosikkitarvike on ollut nippusiteet ja reiänreunat.Uuden ruuvimeisselin hieno pakkaus ei kauaa ehtinyt "tärkeiden osien laatikossa" olla, sille löytyikin nopeasti tärkeä virka. Vesikannun hana on aika lyhyt ja astiaa täytyi aina pitää siinä alla. Noh, ei aikaakaan kun hoksasin, että meisselipakkaus on just hanan mentävä, ja neulepuikkosäilytyssysteemissäni oli just sopiva vesiletkunpätkä. Tuumasta toimeen ja nyt on hanassa jatkopala!

Nämä kepakot ovat kävelysauvani aihioita. Josko jommasta kummasta saisi hyvän. Metsässä kulkiessa mulla on aika kävelysauva mukana: sillä on hyvä huiskia hämähäkin seitit pois edestään ja tietysti mättäitä pitää ensin kepillä kokeilla onko se upottava hetteikkö vaiko just kävelyn kestävä mätäs. Näitä veistelen joutessani uudella puukollani, jonka ostin Kässämessuilta talvella, muut likat osti lankoja;)
Palokärki käy ahkerasti ruokailemassa lahopuista ötököitä, hevosmuurahaiset on sen herkkua. Tästä se on varmaan jo kaiken syönyt;) kun ei enää pariin päivään ole paikalla käynyt.
Varmasti työstä käy tämäkin: Haahka hautoo neljää munaa yhden teltan "pihapiirissä"".
Ehkä vielä kirjoitus tai pari tulee julki, mutta olen jo taas mennyt saareen.

Voikaa hyvin ja nauttikaa kesästä (sateineen)!

KS

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.