keskiviikko 6. lokakuuta 2010

Silakkamarkkinoilla, uusia neuletuttuja yms.


Eilen kävin Marian kanssa Silakkamarkkinoilla. Otin kuvia vain näistä veneistä ja kuten ei Unelma niin minäkään en saanut mastoja mahtumaan kuvaan. Mamman maailma -blogissa on hienoja kuvia markkinoilta.

Kahta asiaa en ymmärrä:

1. Joillakin kalastajilla oli savustettuna tai muulla tavoin valmistettuna KIRJOlohta? Missä oli lohi?

2. Kuusamosta tullaan Helsingin silakkamarkkinoille paistamaan muikkuja? Eikö siinä paella-pannussa voi paistaa silakoita? Missä oli halstratut silakat? Böklinkejä eli savusilakoitakin oli harvassa.* * *

Kahvilla ja leivoksella käytiin Achanilla Jugend-salissa.

* * *

Senaatintorilla otin pari kuvaa Ulrika Eloenoran kirkon muistomerkistä.


"Tällä paikalla oli 1727-1827 Helsingin kolmas kirkko"
* * *

Tänään (keskiviikkona) olin paikallisessa Neulepiirissä! Eipä enää tarvitse mennä kulkuneuvojen päähän neulomaan vaan tämä on ihan kävelymatkan päässä!  Vuosaaren LÄHIÖASEMAlla kokoonnutaan neulomaan joka keskiviikko, uusi aika on ilmeisesti 15.00-17.00 (tarkentuu varmasti ensi viikolla). Tervetuloa neulomaan, virkkaamaan tai muuta käsityötä tekemään!

Nyt siellä oli 6 + minä. Hyvin tultiin heti juttuun ja jo jäi muhimaan suunnitelma lankamatkasta Karnaluksiin, ja tietysti muihinkin lankakauppoihin. Jezz.* * *

Tänään radiota kuunnellessa sieltä alkoi kuulua tuttua tekstiä! Hetken ihmettelin mutta sitten sytytti: olin just eilen lukenut saman asian jostain blogista! Vaan en nyt muista mikä blogi (:  Henkilö (K) oli ollut Lapissa vaeltamassa ja nyt on viimeinen lomaviikko yms. Juke Boxin toivelevy oli kiva, kiitos!

* * *

KS

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.