maanantai 22. marraskuuta 2010

Ah Elämää!


Kyllä tänään on ollut semmoinen elämästä nauttimisen päivä että ... ah.

Aamusella pakkasin eväät reppuun, laina-autolla hain Marian kyytiini ja auton nokka kohti Nuuksiota. Sää oli just sitä mitä ennustettiin: pakkasta -6, pilvipoutaa. Nuuksiossa oli jo talvista verrattuna tänne rannikon lämpöön. Muutamalla korkealla aukealla paikalla tuuli teki ilman tosi kylmäksi mutta pääasiassa polku kulki metsän siimeksessä.

Kiersimme Haukankierroksen vastapäivään, näin saimme nuotiopaikan loppupäähän, eihän sitä heti nälkä ollut. Koska retken tarkoitus oli nautinto eikä suoritus niin valitsimme tämän lyhyemmän reitin. Kivasti oli aikaa pysähtyä kuvaamaan, ihailemaan maisemia ja puroja. Monen monta elävää siimassaan roikkuvaa hämähäkkiäkin nähtiin. Miten ihmeessä ne vielä olivat liikkeellä?

Kuvapläjäys:Voi eiii! Hurrrjan pitkät portaat kiivettävänä!

Purot solisivat siellä ja täällä, ihana ääni.

Metsänvartija oli hoitanut homman näin hienosti:

nuotiopaikka oli siivottu viikonlopun jäljiltä ja puut valmiina sytytettäviksi!
Nami nam, kyllä kahvi ja voikku maistuivat. Koska en osannut päättää kumpi makkara olisi parempaa niin ostin molemmat: Wotkinin lammasgrillimakkaraa ja pekonilenkin.

Lammasmakkara oli molempien makuun, tosi herkullista. Paistoimme vielä pienet maistiaispalat pekonimakkarasta, joka sekin oli hyvää mutta herkun jälkeen ehkä hieman laimean makuinen.

Varavillasukka toimii termarin lämmittäjänä.
Retki oli oikein, oikein mukava ja kaikinpuolin onnistunut. KIITOS MARIA mukavasta seurastasi.

HuHuu, MAIJA siellä etelässä: Maria lähettää kiitokset, ja minä kanss, autolla pääsi niiiin mukavasti retkelle, ei me muuten oltais menty;)Illansuussa kävin saunassa, jalat on hoidettu ja rasvattu. Olo on kerrassaan mainio. Eväsherkkuja oli vielä iltapalaksikin. Teemuki on tuore ostos Tallinnasta, Nordecentrum Novalux-kauppa.
Ja tässä lukijoillekin pieni herkkuhetki: Puron solinaa, olkaa hyvä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.