perjantai 12. marraskuuta 2010

Kupillinen kuumaa teetä,


olkaa hyvä!


Tässä eräänä päivänä tutkin netistä Helsingin teepaikkoja. Ei niitä montaa houkuttelevaa ole. Valitsin Demmers Teehausín ja pyysin Marian teelle. Pikkuisen hän ihmetteli kun sanoin, että mennään Annankadulle, yllärinä vein hänet ihan oikeaan teepaikkaan;)

Kirpeästä syysilmasta oli mukava astua sisään teehuoneeseen. Ah, kymmenittäin teepurkkeja joista valita.
Päädyimme Vietnamilaiseen villinä kasvaneeseen mustaan teehen. Ja hyvää se olikin. Lisukkeina oli tarjolla hunajaa, tummaa ja vaaleata sokeria, sellaisia rouheita palasia, sekä teekarkkeja. Karkkit maistuvat teelle, onhan niiden makuaromina nimenomaan teeuute. Kuvassa näkyy hauska tiimalasikolmikko = kolme eri haudutusaikaa!


Palvelu oli oikein ystävällistä ja saimme hyvän teen lisäksi paljon tietoa teestä. Kannullisesta tuli useampi kupillinen ja hinta oli pöyristyttävän edullinen, en kehtaa edes kirjoittaa.


Maria osti juomaamme teetä kotiinviemiseksi. Kaupassa on myytävänä teetarvikkeita ja herkkuja teen kanssa nautittavaksi. Mutta paikanpäällä saa vain teetä, mitään leivonnaisia tms. ei ole tarjolla johtuen tämän maan tarkoista määräyksistä ja säännöksistä mitä ihmisille saa syöttää, missä ja miten ja taatusti superhygieenisesti. Noh, meille tee oli ihan riittävä virkistys emmekä mitään haukattavaa kaivanneetkaan.
Tämä on kiva paikka piipahtaa kupposelle ystävän kanssa, mitään isompaa porukkaa ei kerralla mahdu, ja hyvä niin.

Herkkumaailma blogin  tässä kirjoituksessa  on myös kerrottu tästä kaupasta.

KS

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.