perjantai 21. tammikuuta 2011

Matkantekoa julkisilla kulkuneuvoilla


Pirtsakan pakkaspäivän olen viettänyt matkustamalla sinne, tuonne ja tänne. Lähdin kotoa 10.30 ja palasin 16.00 eli menihän tässä aikaa mutta eipä mulla kiiire ollut mihinkään. Ihan kätevästi pääsin kulkemaan, kerran jouduin vähän pidempään odottamaan bussia. Taas kerran totean, että ei täällä tarvitse omaa autoa. Kausilipulla päivän matkustelun hinnaksi tulee vain noin 1.45 mulla vähän vähemmän kun saan vähän alennustakin. Tosin jouduin maksamaan seutulisän kun Vaaralan pysäkki sattui olemaan just Stadin rajan toisella puolella.

Ensin kotoa bussilla Vuosaaren metroasemalle - metrolla Hakaniemeen. Siellä tapasin Katjun *vilkutus* lounastauollaan. Hagiksesta bussilla Ogelin Lankamaailmaan. Siellä tapasin Marsun *vilkutus*, höpötettiin hetki niitä näitä ja ehdoteltiin yhdelle asiakkaalle vaikka mitä maan ja taivaan väliltä neulottavaksi ostamastaan langasta. Mä en ostanut lankaa vaan vein neulomani langan pois (säärystimet).

Ogelista bussilla Viikkiin jossa vaihdoin Jakomäkeen menevään bussiin. Siellä päässä sitten jokusen verran kävelyä Stadin puolelta Vantaalle Lilan talolle, jonne jätin Tallinnan tuliasia ovenkahvaan roikkumaan. Ei kai siellä jossain lankavarkaita liiku? Kävely takaisin päin mutta toiselle bussipysäkille, joka olikin sitten sen näköinen, että mietin onko siinä pysäkkiä enää vaiko ei. Näin Vaaralassa!

Kävelytie oli ihan ok.


Bussin pysähtymissyvennys oli täytetty lumella!


Tämä kohta missä on vähemmän lunta on jo pysäkkialueen ulkopuolella.


Tästä pitäisi bussiin kahlata. Ja bussi joutui pysähtymään risteysalueelle!
Lopulta bussi tuli, sillä ajelin Mellunmäen metroasemalle ja metrolla Herttoniemeen, siitä bussillä Roihuvuoreen. Kipaisu neljänteen kerrokseen lämmitti luita, Marian postilaatikosta tungin viemiseni. Raput alas ja alamäkeä taas bussille, Herttoniemeen ja metrolla Vuosaareen. Kaupasta vähän herkkua (ruusukaalia kuorrutan juustokastikkeella, nam) ja vielä viimeinen bussilla huristelu kotiin.

Saldo: 8 matkaa bussilla ja 3 metrolla. Aikaa kului 5 tuntia 30 minsaa.  Mitäpä sitä ei tekisi käsityön nimissä;)

(96-M / 64/ 550-77/ 562-M-82/ 80-M-96)

KS

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.