keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Hyvää Tapaninpäivää


Kiitos Marja-Leena. Sain tämän palkinnon/maininnan/haasteen hänen blogista Elämästäni Ossin kanssa. Useimmiten jätän vastaamatta näihin mutta jospa nyt tekisin taas poikkeuksen.

Kyseessä on Liebster-palkinto, jonka ajatuksena on saada huomiota blogeille, joilla on alle 200 seuraajaa. Liebster tarkoittaa rakkain tai rakastettu, mutta voi tarkoittaa myös suosikkia.
Säännöt:
1. Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja, joka antoi haasteen sinulle.
2. Valitse viisi blogia (joilla on alle 200 lukijaa) ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa
3. Toivo, että ihmiset, kelle jätit palkinnon, antavat sen eteenpäin heidän viidelle suosikkiblogilleen.

Annan tämän seuraaville: Susien lampaat, Neula&Puikko, Kerroskiisseli, Simppelit silmukatTaigalla.

Marja-Leenalta tuli  myös 10 kysymystä, joihin tulisi vastata. Mainitse 5 asiaa . . . , hmm, viiden mainittavan jutun keksiminen on tosi vaikeata joten muutan sen omavaltaisesti kolmeksi.

* Kolme asiaa, jotka tuovat hyvää mieltä: Auringonpaiste ja kimalteleva meri, tutun tai tuntemattoman ilahduttaminen, sisäinen rauha.
* Kolme asiaa, joita tarvitset päivittäin: Aamukahvi ja -tupakka, Coca-Cola, suklaa (ja tietysti jotain hyvää ruokaa).
* Kolme kirjaa, joita suosittelet toisille: Hyviä kirjoja on niiiin paljon, että en osaa mitään nimetä mutta suosittelen kuuntelemaan äänikirjoja. Nyt kuuntelen Mika Waltarin Johannes Angelosta, joka on jännittävä rakkaustarina. Myös Sinuhe oli kuunneltuna niin jännittävä, että vei  mennessään, en olisi malttanut taukoa pitää.
* Kolme kaikkien aikojen suosikkilaulajaa/-yhtyettä: Ehdottomasti The Beatles, pitkälti sen jälkeen tulevat mm.  Glenn Miller J. Karjalainen.
* Kolme materialistista joululahjatoivetta: Joulu meni jo mutta ehkä alennusmyynnistä ostan: kevyen kylpytakin, unelman pehmeät kylpytossut, saunahunajaa monta purkkia.
* Kolme lempiruokaasi: Oikea mehukas lihakeitto, medium grillipihvi, juustokastikekuorrutetut ruusukaalit.
* Kolme paikkaa, joissa haluaisit käydä: Islanti, Irlanti, Lappi
* Kolme adjektiivia, jotka kuvaavat sinua: avulias, lapsellinen, "pelle peloton".
* Kolme asiaa, joista unelmoit: tää on vaikea kysymys, muutamasta unelmasta aika on jo ajanut ohi kuten esim. Bread&Breakfast-majatalo meren äärellä. Ehkä vielä hetken unelmoin  miesystävästä,  ja tietysti terve loppuelämä on unelman arvoinen.
* Kolme elämänohjetta, jotka haluat jakaa kaikkien kanssa: Asenne ratkaisee. Elä tässä ja nyt elämääsi, ei "sitku".  Kolmas ?? noh, sanotaan vaikka: älä valita turhista älä pieniä murehdi yms.

 Nyt kaikki ylös, ulos ja lenkille eli Tapanin ajelulle tai tanssikengät jalkaan ja parketille, hus siitä.
KS 
Edit: Ole hyvä, tämän Liebster-jutun saa ottaa mukaansa ken haluaa,
monelle blogille sen olisin voinut jatkaakin.  

16 kommenttia:

  1. Tahdikasta tapania ja mukavaa vuoden loppua ja parempaa uuden alkua.

    VastaaPoista
  2. Olipa hauska lukea vastauksiasi haastekysymyksiin, kuvastivat niin hyvin sitä Kristiinaa jonka olen oppinut tuntemaan! Elämänasenteessasi on paljon sellaista josta me nuoremmat voimme ottaa opiksi.

    Ai niin ja joskus viime vuonna (?) sinulta saamani frivolite-lumihiutale roikkuu nyt joulukuusemme koristuksena. Ei muuta kuin mukavaa joulunjatkoa!

    VastaaPoista
  3. Kiva oli lukea vastauksiasi. Saako tämän napata ja laittaa omaan blogiin? Ei se mitään, nappaan sen silti. ;) Kokeilen viidellä vastauksella. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tottakai tämän saa napata ken haluaa, ole hyvä. Kiva tulla sitt lukemaan sun vastaukset.

      Poista
  4. Kiitos palkinnosta. Palajan asiaan myöhemmin paremmalla ajalla.
    Sinun vastauksiasi oli kiva lukea.

    VastaaPoista
  5. Hyvät vastaukset ... ihan kuin tuntisin sinut paremminkin!
    Takuulla olisimme tavanneetkin, jos lähempänä asuisin, ainakin Tallinnan reissulle änkeäisin mukaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tallinnan reissulle pääsee mielellään mukaan. Jos tännepäin on asiaa niin hypätään laivaan.

      Poista
  6. Olipas mukava lukea sinun vastauksiasi. Avulias pitää ihan varmasti paikkansa. Muistan, kun autoit minua löytämään Tallinnasta lankakauppoja, kun ihan s-postilla niitä sinulta kyselin. Ainoa jutska mistä nyt saat toruja: Aamutupakka. Tosin tiedän niin hyvin, mitä se on kun tarttee aamutupakan. Olinhan sauhutellut 15 vuotta, ennenkuin lopetin, kun aloin odottaa ainokaistani. Oikein mukavaa vuodenvaihdetta. Terveisii M-L. ps. Minä voisin joskus hypätä laivaan matkaan, kun lähdet lankaostoksille. Jos vaikka loppukeväästä olisi asiaa Tallinnaan:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, se tupakka-asia on tosi huono juttu.
      Mulla on aina asiaa Tallinnaan, siis mielelläni lähden milloin vaan sulle sopii, ja kuten edellä Pikellekin vastasin niin hyppään laivaan het ku halukkaita on lähdössä.

      Poista
  7. Coca-cola ? ;D Oli oikeastaan ainoa todellinen yllätys :))
    Oikein mukavaa Tapanin päivän jatkoa!

    VastaaPoista
  8. Kiitokset haasteesta :) Mä en kyllä tiedä kenellä on alle 200 lukijaa kun en tiedä omaakaan lukijamäärääni, en osaa asentaa sitä kävijälaskuria...mutta menee arpapelillä ;)

    VastaaPoista
  9. Mie ostin just lennot ens elokuuksi lennot Dubliniin Norwegianilta, alle 100e tuli maksamaan menopaluu. Hotellikin varattiin, siskon kanssa lähdetään.

    VastaaPoista
  10. Kuule, eihän tänne bussilla pääse, mutta Riihimäeltä haetaan tai Tervakosken pikavuoropysäkiltä, ihan satavarmasti...

    VastaaPoista
  11. Voi kiitos tästä kovasti:) ja mukavia joulunajan jatkopäiviä sinulle.

    VastaaPoista
  12. Kiitos "kiertokirjeestä", tämän (alle 200 lukijaa) olen jo aikaisemmin saanut. Ja toimin nyt samoin kuin silloin, en jaa sitä eteenpäin, mä oon aina ollut näissä vastarannan kiiski.

    Nuo vastauksesi kysymyksiin ovat aivan sama Kristiina jonka ihka elävänä tunnenkin ja toivottavasti vielä monta, monta vuotta tästä eteenkinpäin.

    VastaaPoista
  13. Minäkin sain tuon tunnustuksen. Pitäisi ehtiä vastaamaan.Ihanaa lukea Sinusta enemmän. Ihanaa loppuvuotta Sinulle.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.