sunnuntai 27. maaliskuuta 2016

Iloista pääsiäistä!


 Pääsiäisliina Englantiin.

Oho, onpas taas päivityksessä pitkä väli. Taisin olla viikko sitten lauantaina Ogelissa, maanantaina kävin Kirkkiksellä Rostassa neulomassa ja tiistaina Kumpulan kylätilan keittiön pöydän äärellä uusi pusero edistyi taas muutaman rivin.

 Langat: Lanitium ex machina,
malli Veera Välimäki: breathing space

Torstaina Maija-systeri lähti taas matkoille - ensin pojan luoksen Englantiin ja sieltä pyhien jälkeen Espanjan kotiinsa. Huh huh, vähän mua kyllä mietityttää miten elimistönsä jaksaa kaiken tämän rasituksen.

Lankalauantaina mulla oli PPP eli Pyöreän Pöydän Puikottajien tapaaminen. Kivasti tuli porukkaa eli 9 + 1/2, joka tarkoittaa meidän porukan nuorinta neuloja jäsentä. Ihanan kiltti pikkutyttö, joka on just oppinut seisomaan nousemisen jalon taidon.

Liisan herrrrkullinen kakku, oli kyll pöydällä ihan oikeesti
 eikä tälleen katosta roikkunut;)

Vaikka ei mitkään nyyttärit olleet niin pöytä notkui herkkuja ja pääsiäiskarkkeja. KIITOS kaikille mukana olleille. Päivä ja illansuu oli tosi kiva ja antoisa. Mä niin tykkään kun jaksatte ja haluatte tänne mun luo tulla.
Anittan bloggaus tästä KLIKS


Juhlan jäljet on siivottu ja ....


. . . illan hämyssä vielä muuta rivi neulomista


KS
EDIT: Pääsiäispäivän herkkuateria: keitetyt perunat ja oikea, kunnollinen, kolme tuntia haudutettu ruskea kastike tummaksi paistetulla makkaralla, siis vanhanaikainen makkarakastike. Villen pyynnöstä. Namskis.

KS

23 kommenttia:

  1. Iloista pääsiäistä! Oli mukava tapaaminen ja ihanat herkut. Kiitos!

    VastaaPoista
  2. Kiitos eilisestä vieraanvaraisuudesta. Iltapäivä kului rattoisasti ihan iltaan asti. Toivottavasti Uskokin on toipunut illan hälinästä.

    VastaaPoista
  3. Leppoisaa Pääsiäistä!
    ihania tapaamisia ja kaikkea mukavaa, kiva oli taas lukea...

    VastaaPoista
  4. Onpas herrrkullisen näköistä makkarakastiketta.

    VastaaPoista
  5. Kiitos minun keltaisesta liinasta! Sitä on moni kehunut. Aikamoisia herkkuja teillä on ollut ja hauskaa varmasti. Neuleen värit on ihanat.

    VastaaPoista
  6. Palailtiin iltamassa sieltä sinun kulmilta;) Miespuoliset amerikan autoja ihailemassa ja me tytön kanssa kierrettiin eilen 3 kirppistä ja Kansallismuseo. Korkeasaari oli kyllä suunnitelmissa tuon museon sijaan, mutta sää sotki suunitelmat. Tänään kotimatkalla sitten olis ollut niin hieno
    ulkoilusää.
    Mullakin tuollainen kaunis keltainen liina pöydällä:)

    VastaaPoista
  7. Iloista pääsiäistä, täänkin postauksen kautta. Nyt mää missasin Rostan neulomisen... En ollut tarpeeksi ahkera seuratakseni noita tiedotuskanavii. Sun pitää laittaa tekstari, jookos, silloin kun on Rostassa tapahtumaa, kun oon nyt ollut niin uuno, etten oo seurannut heidänkään sivujaan. No, omaa laiskuutta, voi voi. Terkut Ossilasta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jäi viesti laittamatta, ehkä aattelin että paikkakuntalaisena oot tietoinen illasta. Odottelin kyllä mutta . . .

      Poista
  8. Ja vitsit, että on ihana tuo keltainen liina. Ihan pari päivää sitten vasta korjasin jouluarkkuun sellaisen mahtavan punavihreän samanlaisella kuviolla olevan liinan. Terkut Ossilasta!!

    VastaaPoista
  9. Jopas on ollu herkkua monenlaista! Toi makkarasoosi kyl näyttää parhaalta. Meillä oli uunisiikaa ja pussiperunamuusia :( Tassu sai ahvenen :)

    VastaaPoista
  10. Oi jukra teillä ollut taas herkkuja. Ja sun puserohan on kohta valmis! Siitä tulee ihana ja väritkin on luonnossa paljon kivemmat kuin noissa kuvissa.

    VastaaPoista
  11. Kiitos tosi kivasta lankalauantaista! Leppoisaa neulomista herkkujen ääressä - aikas kivaa :-)! Kiitos kauniista liinasta, oli niin kiva laittaa uusi keltainen liina eteisen tummanruskealle pikkupöydälle pääsiäisen kunniaksi

    VastaaPoista
  12. Iloista pääsiäistä siullekin! Koska en ole kuukauteen ehtinyt lukea blogeja, olen auttamattomasti myöhässä kaikista uutisista, joten:
    Onnea ja menestyksellistä jatkoa tupakoimattomuuteen! Onnea 11 vuotiaalle blogillesi! Ja mitä! Et mene saareen kesäksi!?! Jännää=)

    VastaaPoista
  13. kiitos hyvästä seurasta ja herkuista! J viihtyi sitten niin hyvin teidän sylissä että sain kokonaiset 4! kerrosta neulottua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noh, ei tainnut mullakaan montaa kerrosta edistyä mutta eiköhän se pääasia kuitenkin ollut seura, juttelu ja herkut. Ja J:n ihailu, on se niin söötti ja kiltti. Ens kerralla meidän täytyy ottaa enemmän sylivuoroja niin saat neulottua;)

      Poista
  14. Kiitos kivasta päivästä ja illasta. Ja kauniista liinasta. Ei olis malttanut kotiin lähteä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli tosi kivaa kun viitsit sieltä kaukaa tulla. Meinasin liinan postittaa mutt sitt se jäi postipaketoimatta mutta hyvä kun saitkin sen henk.koht.
      Oli kyll kivat neulojaiset.

      Poista
    2. Täytyy sitä välillä viitsiä...ja kannattihan se taas. Hyvä kun et postittanut :) Kivaa oli tosiaan ja ei malttais odottaa taas seuraavaa miitinkiä, no kohtahan se jo on 5.4. :)

      Poista
  15. Tuosta sinun puserostasi tulee just niin herkku kuin lankavyyhtrjä katsomalla pystyi kuvittelemaan!

    VastaaPoista
  16. Ihana pusero sulla valmistumassa. Vesi herahti kielelle tuon soossikuvan kohdalla, miten sitä jaksaa odotella kolmea tuntia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se jaksettava odottaa kun sitten se vasta on valmista. Parin tunnin jälkeen alkaa väri muuttua ja vielä kiiltoakin pitää tulla. Tää on niin hyvää että kyll sitä odottaa vaikk huomiseen.

      Poista
  17. Makkara meni pannaan kohdallani, kun päivällä syötyäni, olin illalla leikkurissa. Syy ei ollut makkaran, mutta jonkun syy se piti olla =D
    Ihanan runsas ja kukkurainen herkupöytä.

    VastaaPoista
  18. Tuo keltainen pääsiäisliina on niin,niin kaunis. Ihana ystävien tapaaminen sulla ollut. Juu,tuollainen vanhanaikainen makkarakastike on niin maukasta.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.