perjantai 25. marraskuuta 2016

Flammkuchen ynnä muuta


Mua otti koko viikon niin päähän ku perinteisiin pikkujouluneulenyyttäreihin ei tullu kutsua, että nyt oli ihan pakko laittaa jotain mukamas pikkujouluherkkua. Hyvät aineet, resepti netistä ja vot, hyvää tuo oli, ja on riittää vielä huomisellekin.

Torstaina sain piiiitkästä aikaa höpötellä neuleystävien kanssa. Marsu, Elina ja Sari kävivät kaffella. Oli Tosi Kivaa ja antoisaa. Kiitos kun tulitte! Tuomisina sain kivat korvikset, adventtikynttilän ja sydänsuklaata. Ne sitt jo söin illalla kirjaa lukiessa.


Tiistaina oli Slangijengi koolla Kaisaniemessä. Mun Maija-systerikin oli mukana! Vois oikeestaan laittaa ison rastin seinään, oli tää aika harvinainen tapahtuma että me oltiin stadilla kimpassa ja käytiin jopa syömässä.
Slangikuoro esiintyi, tietysti.


Maarit Niiniluoto, Stadin friidu 2009, haastatteli Aarre Eloa. Kaikenlaista muisteloa kuultiin, ehkä enemmän niitä telkkari ja filmiaikoja olis ollu kiva kuulla, sota-aika on jo niin passe'.


Sitt oli tosi mukavaa "parturi" eli barbershop laulantaa: Part A Chorus lauloi kivoja biisejä kivalla saundilla ja sovituksilla. Kiitos!


Ja tietysti oma bändikin skulas pari biisiä.


Niin, ketä nyt taas kiinnostaa tää Slangijengi, mutku nyt ei oo oikeen ollu muutakaan. Seuraavaks saatte sitt pari joululiinaa, nekin kyllä niitä samoja joka vuotisia.
KS

8 kommenttia:

 1. Teillä siellä on kaikenlaista kivaa. Meillä päivän kohokohta on seurata, kun varikset ja harakat tappelee leivänmuruista =) Vähänkö oon kade ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, joo on täällä kyll koko ajan jotain mihin vois mennä ja osallistu. Nyt en oo niin paljoo kulkenu, väliin pitää joskus jättää jotain.

   Poista
 2. Mua ainakin kiinnostaa,kiva lukea jotain erilaisia kokemuksia. Täällä on niin vähät tapahtumat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh kiva ku kiinnostaa. JOtenki on tuntunu jonkin aikaa siltä ettei oikein oo mitään kirjotettavaa ja just tota slangijengiäkin oli ja nyt taas. Mutt, kirjotan mitä kirjotan ja kiva ku joku lukeekin.

   Poista
 3. Ihana herkku ekassa kuvassa, onpa ollut mukava tarinatuokio neulekavereiden kanssa.
  Pistäs joku kerta koko postaus tai osa Stadin slangilla ja laita jengi kääntämään se tämän päivän kielelle ja sitten julkaiset oikean tekstin seuraavalla kerralla. Myönnän että menis meikäläiselläkin monta kertaa sormi suuhun kun olen vasta ensimmäistä polvea tätä stadilaisuutta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon mä ehkä pari kertaa slangilla skrivannu, täss kesäredus on aika paljo slangilla:
   https://kristiinansilmukat.blogspot.fi/2016/06/kuninkaansaari-vallisaari-lonna.html

   Voin silleen tehdä taas joskus ku on sopiva aihe.

   Poista
 4. Kallion kirkossamme on jotain slangijuttua.
  Sulla on kyllä ollut herkkuja siellä.
  Eipä ole meikäläisellekään tullut kutsuja pikkujouluihin.
  Pitää köyhän järjestää olet kamut.
  Huh. Tabletti meni väärään kurk. ... eiku sevon kun piti kirjoittaa että pitääköhän järjestää omat kemut.

  VastaaPoista
 5. Herkulliselta näyttää Flammkuchen. Hyvää joulunodotusta sinne!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.